Χωρίς διαγνωστικές εξετάσεις επ’ αόριστον από Δευτέρα, λόγω κινητοποιήσεων των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων

Χωρίς διαγνωστικές εξετάσεις επ’ αόριστον από Δευτέρα, λόγω κινητοποιήσεων των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων

Χωρίς διαγνωστικές εξετάσεις από τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα θα μείνουν από την Δευτέρα και επ’ αόριστον οι ασθενείς, λόγω κινητοποιήσεων των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων, τα οποία διαμαρτύρονται για αποφάσεις της Κυβέρνησης που τους πλήττουν.

Oμόφωνα, όλες  οι ενώσεις και οι εκπρόσωποι, των ιδιωτικών  διαγνωστικών             εργαστηρίων της χώρας [μικρών, μεσαίων, μεγάλων] ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ   ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ-ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΩΝ -ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ αποφάσισαν την ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ από ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟN.

Ο λόγος, η υποχρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος εκτός από τις υποχρεωτικές   εκπτώσεις που απαιτεί για τις διαγνωστικές εξετάσεις [REBATE], συνεχίζει να εφαρμόζει και την απόφαση περί υποχρεωτικής επιστροφής-CLAWBACK-

Η ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Oι εργαστηριακοί ιατροί του Ν. ΕΒΡΟΥ συμμετέχοντας στην κινητοποίηση, ευχαριστούν τους ασφαλισμένους για την κατανόηση, θεωρώντας δεδομένη την συμπαράσταση τους.

Την κινητοποίηση στηρίζουν και καλύπτουν όλοι οι ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του  Δ.Σ           Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του  Δ.Σ.

ΠΕΤΡΟΒΑΣ ΟΘΩΝ                   ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΘΗΝΑ          ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ         ΙΑΤΡΟΣ  ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ         ΙΑΤΡΟΣ  ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου εκφράζει τη αμέριστη συμπαράστασή του και την ξεκάθαρη στήριξή του στην απόφαση του συντονιστικού οργάνου των Εργαστηριακών – Κλινικοεργαστηριακών Ιατρών – Πολυιατρείων και Διαγνωστικών Κέντρων σχετικά με την αποχή από τα καθήκοντά τους και το κλείσιμο των μονάδων τους, επ’ αόριστον από 10/6/2019 και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά, προκειμένου να αποτρέψουν τις δυσμενέστατες εξελίξεις που απειλούν τη βιωσιμότητα του κλάδου.

Ζητούμε την κατανόηση και την στήριξη των ασφαλισμένων τους οποίους θέλουμε μαζί μας στον αγώνα αυτό, προκειμένου να μπορούμε να τους εξυπηρετούμε λειτουργώντας ως βιώσιμες μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*