Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στέλνουν ειδοποιήσεις για εξόφληση κλήσεων, που όμως έχουν πληρωθεί – Τι συμβαίνει;

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στέλνουν ειδοποιήσεις για εξόφληση κλήσεων, που όμως έχουν πληρωθεί – Τι συμβαίνει;

Ειδοποιήσεις στους πολίτες με συστημένες επιστολές για κλήσεις τροχαίων παραβάσεων των προηγούμενων χρόνων, τις οποίες όμως έχουν ήδη πληρώσει, στέλνει τις τελευταίες ημέρες ο δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με καταγγελίες που στάλθηκαν στο Evros-news.gr, κάποιοι εξ αυτών έλαβαν ένα συστημένο (ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΌΓΟΥ 1292) από το γραφείο προσόδων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τους ζητούν να πληρώσουν κλήσεις για παλαιότερες παραβάσεις.

Είναι χαρακτηριστική μια από τις περιπτώσεις αυτές, που αφορά σε μια κλήση του Κ.Ο.Κ για παράβαση στις 23/3/2016, η οποία και εξοφλήθη λίγο καιρό μετά.. Το συστημένο που έλαβε όμως ο πολίτης, γράφει ότι δεν έχει εξοφληθεί. Αν επρόκειτο μόνο για έναν δεν θα ήταν παράξενο, αφού λάθη μπορεί να γίνονται.

Όμως τις ίδιες ειδοποιήσεις έλαβαν και άλλοι δημότες, οι οποίοι επίσης είχαν πληρώσει τις κλήσεις στην αρμόδια υπΗρεσία του δήμου. Τι συμβαίνει τελικά; Μήπως μπορεί να ενημερώσει τον κόσμο υπεύθυνα κάποιος αρμόδιος του δήμου Αλεξανδρούπολης για το συγκεκριμένο θέμα;