Το ευχαριστώ της Ελένης Ιντζεπελίδου στον κόσμο για την εκλογή της

Το ευχαριστώ της Ελένης Ιντζεπελίδου στον κόσμο για την εκλογή της

Τις ευχαριστίες της στους δημότες της Αλεξανδρούπολης που την ωήφισαν και την ανέδειξαν στην τρίτη θέση της παράταξης “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ”, που με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη αποτελεί τη νέα δημοτική αρχή, εξέφρασε η Ελένη Ιντζεπελίδου.

“Φίλες και φίλοι μετά την ανάρτηση από το Πρωτοδικείο των τελικών αποτελεσμάτων που με κατατάσσει στην 3η θέση, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε!!! Από την πλευρά μου θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας!!!

Για εμάς ο αγώνας τώρα ξεκίνησε και ο στόχος μας είναι η ποιοτική ζωή των συνδημοτών μας!! Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της παράταξής μας “Δήμος για όλους Πρώτα Εσύ”, γιατί όλοι βάλανε το λιθαράκι τους σε αυτό το δύσκολο αλλά έντιμο και καθαρό αγώνα!!

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο μας Γιάννη Ζαμπούκη που μας ένωσε και φτάσαμε όλοι μαζί στη Νίκη!!! Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο στα δύο μου παιδιά Ξανθή Ιντζεπελίδου, Βασιλεία Ιντζεπελίδου, που δουλέψανε αγόγγυστα δίπλα μου σε όλη την προεκλογική περίοδο”.