Απάντηση Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου στον παραιτηθέντα Γιάννη Σαρσάκη: “Ουδείς αναντικατάστατος” -Επιβεβαιώνει την συνεργασία με Πατσουρίδη, Παπατσαρούχα

Απάντηση Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου στον παραιτηθέντα Γιάννη Σαρσάκη: “Ουδείς αναντικατάστατος” -Επιβεβαιώνει την συνεργασία με Πατσουρίδη, Παπατσαρούχα

Απάντηση σε όσα κατήγγειλε ότι συνέβησαν προεκλογικά στο Διδυμότειχο, γνωστοποιώντας χθες την παραίτηση-αποχώρηση του από την παράταξη “Απ’ την αρχή¨και την ανεξαρτιτοποίηση του ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σαρσάκης, έδωσε πριν από λίγο με ανακοίνωση του ο νέος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Σε αυτήν επισημαίνει για τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του “ουδείς αναντικατάστατος” και έμεσσα επιβεβαιώνει τις επαφές, συζητήσεις και την συνεργασία με τους πρώην δημάρχους Παρασκευά Πατσουρίδη και Βαγγέλη παπατσαρούχα, οι οποίοι και έπαιξαξν καθοριστικό ρόλο άλλωστε στην εκλογή του.

-Διδυμότειχο: Παραιτήθηκε απ’ τον συνδυασμό του νέου δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου ο εκλεγείς Γιάννης Σαρσάκης με σοβαρές καταγγελίες!!!

Η ανακοίνωση του κ.Χατζηγιάννογλου αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.

Με αφορμή την ανάρτηση του κ.  Ιωάννη Σαρσάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και την αποχώρηση του από το συνδυασμό μας, θα θέλαμε να θυμίσουμε για ακόμη μία φορά σε όλες και όλους, τα εξής:

Ο συνδυασμός μας συμμετείχε στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύοντας στις αρχές της συνεργασίας, της συναίνεσης, της σύγκλισης και της σύνθεσης διαφορετικών απόψεων, μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξαρτησίας από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 26 Μαΐου , επιβεβαίωσε αυτή τη λογική και στις 2 Ιουνίου, έδωσε στον συνδυασμό μας την δυνατότητα να πράξει βασιζόμενος στο πνεύμα του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση («Κλεισθένης») και να αναζητήσει συνεργασίες και όχι να τις επιλέξει, μετά και τις εντολές που πήρε από τους Δημότες μας και το εκλογικό αποτέλεσμα που αυτοί διαμόρφωσαν.

Δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν την συζήτηση και δεν κρύψαμε από κανέναν (ούτε από τον κ. Σαρσάκη ασφαλώς),  τις όποιες επαφές επιβάλλει η ανάγκη του Δήμου Διδυμοτείχου, να ξεκινήσει «Απ’ την Αρχή»!

Ο δρόμος μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, θα είναι μακρύς … !!!

Οι αποφάσεις του συνδυασμού μας θα κινούνται πάντα, με γνώμονα την πλειοψηφία και όχι την μειοψηφία. Αυτό επιβάλει η παιδεία μας και φυσικά η δημοκρατία!

Την επικοινωνία με όλους και όχι την εμπάθεια με κάποιους.

Το σεβασμό των συνυποψηφίων και όχι τα “χαιρετίσματα” από μακριά.

42 ξεκινήσαμε… 42 θα τερματίσουμε… !!!

Ουδείς αναντικατάστατος…

Θα τα καταφέρουμε !!!

Με Εκτίμηση,

ο επικεφαλής του συνδυασμού “Απ’ την Αρχή”

Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

 

5 Σχόλια

 1. Μετα απο 30 έως και 17 χρόνια φαντάζομαι ο Παπατσαρουχας δεν θα εχει κανένα παλιο υπάλληλο στα υπουργεία για να τον δασκαλέψει, εκτός απο την γνωστή Σουλα στον Καλαφάτη. Οι γνωστοί του μάλλον συνταξιοδοτήθηκαν πλέον. Άρα παιχνίδι θα περιμένουμε απο τον Πατσουριδη, εδώ ίσως συναντήσουμε αδιαφορία στα υπουργεία λόγο της περίπτωσης. Θα ακούμε συχνές δικαιολογίες. Αν όμως δουλέψουν συνεργατικά όλοι μαζί και οι άλλοι ίσως καταφέρουν περισσότερα. Ας μην αποκλείουμε συνεργασία και με τον Τοκαμάνη, Δημητρίου, Σκινδρη διότι διοικητικά το έχουν όπως και να το κάνουμε. Ο Χατζηγιαννογλου πρέπει να πλησιάσει ο ίδιος, χωρίς αρουραίους τις παρατάξεις και να κρίνει απ´την αρχή τα πράγματα. Ανθρωποι είμαστε, λάθοι κάνουμε.

 2. Οι αθλητές το λένε ντόπινγκ, οι πολιτικοί δημοκρατία. Μια χούφτα ελπίδας χωρίς …αρχή. Ποιες επαφές ¨επιβαλεί¨ η ¨ανάγκη¨ του Δήμου Διδυμοτειχου βρε παιδιά, ποιος τις επιβάλει στην πράξη, οι άνθρωποι πράττουν, αυτοί έχουν ευθύνες όχι ένας Κλεισθενης. Ένα κομμάτι χαρτί μας επιβάλει κι εμείς πίσω απο αυτό δικαιολογούμαστε ακόμη. Ποια ανάγκη, ποιος καλύπτει την ανάγκη, ο άνθρωπος σκέφτεται και κάνει ανάλογα, άρα ειναι υπεύθυνος. Εμείς οι άνθρωποι τα κάνουμε όλα στην πολιτική όχι ένας νόμος.

 3. Εμείς που δεν ήρθαμε να ψηφισουμε για οικονομικούς λόγους, μας αντικαταστήσατε …η να έρθουμε κάποια στιγμή στην πόλη μας. Οι 42 , ειναι εξειδικευμένοι στο να τερματίζουν μαζί… η θα έχουμε κι άλλους οικονομικούς μεταναστες του δήμου στο τέλος. Επίσης υπολογίστε οτι λόγο αποχής, περίπου το 1/5 έβγαλε Δήμαρχο, μήπως κάτι δεν εκαναν καλα εκεί το παλιό και το πιο παλιό. Εγω θα τους απέδιδα ευθύνες κι όχι αγκαλιές με χορό. Το ξεκίνημα πάντως ηταν …εντυπωσιακό.

 4. Γιώργος Χατζίδης

  Κύριε χατζηγγιάνογλου σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός παλιού δημοτικού συμβούλου ο οποίος είχε εκλεγεί τρις τετρατιες με τον συνδυασμό νέο ξεκίνημα του κυρίου παπατσαρούχα μου είπε να πάτε να ξεθάψετέ τον αειμνήστο Γιώργο Σπυράκη να σας καθοδήγηση στο δύσκολο έργο σας. Χερετησματα στην εξουσία.

 5. Γιάννης Γιαλαμούδης

  Συμφωνα με το νομο,μέλος του δημοτικού συμβουλίου μπορεί με γραπτή
  δήλωσή του προς το προεδρείο να ανεξαρτητοποιηθεί
  από τη δημοτική παράταξη, με την οποία έχει εκλεγεί.Εδω εχουμε το παραδοξο να ανεξαρτητοποειται καποιος μεσω fb ,χωρις καν να ειναι επισημως μελος του δημ.συμβουλιου. το έχουμε χάσει το κορμί πατριωτ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*