Λαμπάκης για λύπηση: Έχασα από τον… Κανέναν – Ο λαός πρέπει να μου πει γιατί με τιμώρησε!!!

Λαμπάκης για λύπηση: Έχασα από τον… Κανέναν – Ο λαός πρέπει να μου πει γιατί με τιμώρησε!!!

Μικρόψυχος, αλαζόνας, εγωιστής και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ο Βαγγέλης Λαμπάκης δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης τον αποδοκίμασε και τον έστειλε στο σπίτι του. Μάλιστα ζητάει και τα… ρέστα από τον κόσμο που τον τιμώρησε, ενώ κάποιες στιγμές ήταν για λύπηση, αφού ενώ την μια στιγμή έλεγε πως δεν έκανε λάθη, λίγο αργότερα παραδέχονταν πως… έκανα χίλια λάθη.

Μιλώντας στο… αγαπημένο του ραδιόφωνο, τον STATUS FM και τον αγαπημένο του δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, ο κ.Λαμπάκης τόνισε: «Έχασα από τον… Κανένα» είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αναφερόμενος στον νικητή των εκλογών Γιάννη Ζαμπούκη, τον οποίο ο κόσμος εμπιστεύθηκε με πάνω από 52% την δεύτερη Κυριακή. Συνέχισε μάλιστα την προεκλογική του ρητορεία και τακτική που τον… χαντάκωσε, τονίζοντας πως ήταν απών από όλους τους κοινωνικούς αγώνες, ενώ κατά την προεκλογική περίοδο, απέφυγε την δημόσια αντιπαράθεση μαζί του, κρυπτόμενος πίσω από βιντεοσκοπημένα μηνύματα.

Κατ’ αρχήν είχε ένα επικοινωνιακό τημ το οποίο με κατανίκησε. Χωρίς να έχει πρόγραμμα. Χωρίς να πει τίποτα. Έχασα από τον Κανένα. Σταύρε μου ,έχασα από τον Κανένα. Εάν γίνουν αύριο το πρωί εκλογές, είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Μιλάμε για 1.070 σταυρούς διαφορά. Δηλαδή το μισό αν έπιανα, τους 530, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Έχασα από τον Κανένα. Χωρίς να μιλήσει. Χωρίς να έχει πρόγραμμα. Χωρίς να έχει συνεργάτες. Σε ποιούς συνεργάτες θα παραδώσω εγώ την δημοτική αρχή; Για δείτε τους 10 που εξέλεξε; Εγώ δεν θα πω αν αξίζουν ή δεν αξίζουν. Βεβαίως αυτούς εξέλεξε ο κυρίαρχος λαός, που επέλεξε να με τιμωρήσει. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο. Γιστί φώναζα δυνατά; Γιατί δημιουργούσα φοβία; Γιατί ήνουν συγκρουσιασκός και είχα πάθος, έρωτα για την αυτοδιοίκηση;

Έχασα από τον Κανένα. Γιατί είναι Κανένας. Δεν είπε τίποτα. Απέφυγε δύο ντιμπέιτ. Το τελευταίο μάλιστα όπου θα είμαστε τετ-α-τετ και εκεί θα φαινόταν όλη η γύμνια του, αλλά το επικοινωνιακό τημ, το οποίο δεν ξέρω πόσο στοίχισε, είναι δικό του θέμα αυτό βέβαια και πως το πλήρωσε και από που, είναι πολύ μεγάλο και πολύ έντεχνα κατάφεραν να ανεβάσουν στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν αμίλητος, ο οποίος ήταν χωρίς πρόγραμμα, ο οποίος είχε φοβικά σύνδρομα, ο οποίος δεν εμφανίζονταν παρά μόνο σε κονσέρβες τηλεοπτικά σποτ. Αυτή είναι η αλήθεια”.

Πως επέλεξε ο λαός; Με ποιά κριτήρια. Που είναι βέβαια αλάνθαστος ο λαός. Εγώ το δέχομαι αυτό. Και λάθος να κάνει, έχει το διοκαίωμα να το διορθώσει. Καμία αντίρρηση. Δεν θα κάνω τίποτα κακ δεν θα ρίξω τίποτα ανάθεμα προς τον λαό. Ανάθεμα σε μένα που έκανα χίλια λάθη. Ανάθεμα στους συνεργάτες μου που έκαναν λιγότερα λάθη, ανάθεμα σε μένα που κοιμήθηκα ανάμεσα στις δυο Κυριακές, ανάθεμα σε μένα που δεν υπολόγισα σκληρά πράγματα τα οποία συνέβησαν.

Ο λαός πρέπει να μου πει γιατί με τιμώρησε. Δεν καταλαβαίνω η τιμωρία σε τι συνίσταται. Ήταν τιμωριτική ψήφος. Γιατί όμως με τιμώρησαν; Ειλικρινά, μέχρι να πεθάνω δεν θα το καταλάβω. Είμαι πικραμένος γι’ αυτό που συνέβη”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΟΛΑΥΣΗ