Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών στο πρόγραμμα “BE SURE OUT OF SCHOOL”

Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών στο πρόγραμμα “BE SURE OUT OF SCHOOL”

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φερών συμμετείχε στην τελική φάση του προγράμματος “BE SURE OUT OF SCHOOL” που πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα μέρη και ενθουσίασε τους μαθητές.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας Θεοδώρου Ευάγγελο (Δντη) και Γκιόκα Κυριάκο εγκεκριμένο από την Διεύθυνση Αθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, στον άξονα της Αγωγής Υγείας.

Το πρώτο μέρος της τελευταίας φάσης του προγράμματος “BE SURE OUT OF SCHOOL” περιελάμβανε εκμάθηση από τα έμπειρα στελέχη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκοπων Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένη συνδεσμολογία κόμπων, δημιουργία τρίποδα!!

Gepostet von Evangelos Theodorou am Samstag, 8. Juni 2019

Το Δεύτερο μέρος της τελικής φάσης του προγράμματος “BE SURE OUT OF SCHOOL” είχε εκμάθηση ανάματος φωτιάς για μαγειρική στην ύπαιθρο…..και φυσικά τα παιδιά έφτιαξαν καταπληκτικά εδέσματα!!!

Το Τρίτο μέρος της τελικής φάσης του προγράμματος “BE SURE OUT OF SCHOOL” περιελάμβανε εκμάθηση στησίματος σκηνών!!!

Τέλος, το τέταρτο μέρος της τελικής φάσης του προγράμματος “BE SURE OUT OF SCHOOL” είχε στην πράξη παρακολούθηση με τηλεσκόπιο από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αστρολογίας Θράκης και παρατήρηση της Σελήνης, του Δία και δορυφόρων.