Ημιυπόγειοι κάδοι: Τους τοποθέτησαν… προβληματικά άρον-άρον προεκλογικά και ουδείς γνωρίζει πότε θα λειτουργήσουν

Ημιυπόγειοι κάδοι: Τους τοποθέτησαν… προβληματικά άρον-άρον προεκλογικά και ουδείς γνωρίζει πότε θα λειτουργήσουν

Από τις αρχές Μαρτίου η απερχόμενη δημοτική αρχή τοποθέτησε τους ημιυπόγειους κάδους που προμηθεύτηκε, πλησιάζουμε στους 3,5 μήνες αλλά ακόμα δεν έχουν λειτουργήσει και ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό.

Η τοπιθέτηση τους έγινε μάιστα τότε με τις γνωστές… τυμπανοκρουσίες και τα επικοινωνιακά σόου του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, μια και πλησίαζαν οι εκλογές και με την..  μαυρογιαλούρικη νοοτροπία του ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις στους πολίτες. Μόνο που η εταιρεία τους τοποθέτησε άρον-άρον και με πολλούς από αυτούς δημιουργήθηκαν προβλήματα. Έτσι άφησε την ολοκλήρωση και διόρθωση στους υπαλλήλους του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες με τις… παρεμβάσιες που αναγκάστηκαν αυτοί να πραγματοποιήσουν.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές αφαιρέθηκαν οι προστατευτικές μεμβράνες, αλλά και πάλι δεν τέθηκαν σε λειτουργία. Πότε θα γίνει αυτό; Ουδείς γνωρίζει. Λέτε να τουςε αφήσουν για τον ερχόμενιο Σεπτέμβριο που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, προκειμένου να… λουστεί αυτή τις όποιες αντιδράσεις θα προκληθούν; Γιατί είναι ξεκάθαρο πως η επιλογή των συγκεκριμένων κάνουν είναι… προβληματική, σε άλλες πόλεις περισσότερα προβλήματα δημιούργησαν παρά έλυσαν και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις.

Γιατί οι εκτιμήσεις είναι πως σε κάποια σημεία της Αλεξανδρούπολης που έχουν τοποθετηθεί, άναρχα και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, θα χρειαστεί ενδεχομένως πρώτα να κοπούν δέντρα και πινακίδες προκειμένου να λειτουργήσουν οι ημιυπόγειοι κάδοι και να μπορούν τα ειδικά απορριμματοφόρα να τους αδειάζουν. Κι ύστερα ο Βαγγέλης Λαμπάκης, που είναι δήμαρχος σε αποδρομή, αναρρωτιέται γιατί τον… τιμώρησε ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης και τον έστειλε στο σπίτι του.