Ακυρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις για το Καλέ Παναίρ – Σε αποσύνθεση ο δήμος Διδυμοτείχου

Ακυρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις για το Καλέ Παναίρ – Σε αποσύνθεση ο δήμος Διδυμοτείχου

Ακυρώθηκαν και δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις του Καλέ Παναίρ, που αρχικά ήταν προγραμματισμένες για τις 15, 16 και 17 Ιουνίου, αφού ο δήμος Διδυμοτείχου βρίσκεται δυστυχώς σε αποσύνθεση και όπως ενημερώθηκαν οι διάφοροι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, δεν υπήρχε προϊστάμενος να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα. 

Υπάλληλος του Ευγενίδειου Πολιτιστικού Κέντρου Διδυμοτείχου ειδοποίησε τους υπεύθυνους των συλλόγων που θα μετείχαν, ότι οι προγραμματισμενες για το Καλέ Παναίρ εκδηλώσεις ακυρώνονται, σκορπώντας πικρία και απογοήτευση, αφού πάνε χαμένοι οι κόποι και ο προγραμματισμός χορευτών, δασκάλων τους, διοικήσεων και όλων όσων είχαν αποφασίσει να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις. Αφήστε τα έξοδα που έκαναν οι σύλλογος για να καλύψουν τους χορευτές του με φορεσιές. 

Κι αυτός ο άνθρωπος, ο απερχόμενος δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης, είχε την απαίτηση να τον ξαναψηφίσουν οι πολίτες του δήμου Διδυμοτείχου και δυστυχώς όπως αποδείχθηκε έπαιξε και σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος της δεύτερης Κυριακής.

Όλοι ελπίζουν, ότι η νέα δημοτική αχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, θα ξεκινήσει επανασχεδιάζοντας από την αχή και προγραμματίζοντας πολύ νωρίτερα τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, ώστε του χρόνου τον Ιούνιο να είναι εντελώς διαφορετικές. Προς το καλύτερο φυσικά.

3 Σχόλια

  1. άραγε ο πρόεδρος του Ευγενιδείου τα έξοδα παράστασης τα πήρε, δηλ ο Σίμογλου Αθανάσιος υποψήφιος με τον συνδιασμό του Δημητρίου Κ. πληρώθηκε;;

  2. η χρηματοδότηση όμως από τον Δήμο προς το Ευγενίδειο για αυτές τις εκδηλώσεις έγινε, οι υπάλληλοι του σε συνεργασία με το Δήμο, την αντιδημαρχια διοικητικοοικονομικου και τα μέλη του ΔΣ του Ευγενιδείου θα έπρεπε να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Κρίμα, Ντροπή, ……

  3. Να βρουν κανένα άλλο όνομα, Ελληνικό αυτήν την φορά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*