“Προετοιμασία για μια Ζωντανή Εμφάνιση”: Σεμινάριο του Συλλόγου Μουσικών Αλεξανδρούπολης

“Προετοιμασία για μια Ζωντανή Εμφάνιση”: Σεμινάριο του Συλλόγου Μουσικών Αλεξανδρούπολης

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν κάποιους να ασχοληθούν με την μουσική. Σε κάποιους η ενασχόληση με κάποιο μουσικό όργανο ή το τραγούδι μπορεί να αποτελεί ένα τρόπο χαλάρωσης.

Για κάποιους είναι μια μορφή διασκέδασης ή εκτόνωσης ενώ για άλλους αποτελεί τρόπο έκφρασης συναισθημάτων. Ότι απ’ όλα αυτά και να συμβαίνει όμως, τι το καλύτερο από το να το μοιράζεσαι με άλλα άτομα.
Κι όταν είσαι με φίλους μπορεί τα πράγματα να είναι πιο εύκολα και άνετα. Είναι όμως το ίδιο όταν αποφασίσεις να εμφανιστείς ζωντανά σε άγνωστο κοινό; Μήπως οι απαιτήσεις ανεβαίνουν; Κι αν ναι, υπάρχουν τρόποι για να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για μια ζωντανή εμφάνιση, είτε ως μουσικοί μεμονωμένα είτε ως συγκρότημα;

Πως μπορούμε να προετοιμαστούμε καλύτερα; Τι χρειάζεται
να προσέξουμε σχετικά με τον εξοπλισμό μας; Και φυσικά όταν είμαστε πλέον πάνω στη σκηνή, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν την συνολική εικόνα μας;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Μύλο Μασούρα. Οι κεντρικοί ομιλητές Κώστας Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Μαργιόλης εκτός από τις παρουσιάσεις τους θα απαντήσουν φυσικά και στις δικές σας απορίες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε όλους, είτε ασχολούνται καιρό με την μουσική είτε κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα και θέλουν να γνωρίζουν από νωρίς τα “μυστικά” για μια καλύτερη ζωντανή εμφάνιση.