Σαμοθράκη: Ξεκίνησε από σήμερα δρομολόγια το ΣΑΟΣ ΙΙ, μετά από έξι μήνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμοθράκη: Ξεκίνησε από σήμερα δρομολόγια το ΣΑΟΣ ΙΙ, μετά από έξι μήνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από έξι μήνες απουσία λόγω της σοβαρής βλάβης που υπέστη η μηχανή του και αφού οι γραφειοκρατικές διαδικασίες καθυστέρησαν την επισκευή του, το ΣΑΟΣ ΙΙ ξεκίνησε και πάλι από σήμερα δρομολόγια μεταξύ Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης.

Έτσι αντικαθιστά στην ακτοπλοϊκή γραμμή το ΣΑΟΝΗΣΟΣ που για λίγο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός δρομολογίων για τις απαραίτητες συντηρήσεις και μέσα στο καλοκαίρι αν χρειαστεί θα επανέλθει. Το Σαββατοκύριακο παράλληλα, ξεκινάει δρομολόγια και το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ που είναι επίσης έτοιμο.

Ο πλοιοκτήτης της SAOS Ferries, που με αφορμή την βλάβη στο ΣΑΟΣ ΙΙ αντιμετώπισε και πάλι το… μίσος του ιδεοληπτικού δημάρχου Θανάση Βίτσα, αλλά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα εγκαταστάθηκε σε Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη επιβλέποντας τις προσπάθειες επιδιόρθωσης παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ήταν φυσικό να μην κρύβει την ικανοποίηση του για την επανέναρξη των δρομολογίων.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό δυο βίντεο με την άφιξη του ΣΑΟΣ ΙΙ σήμερα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας και έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!

Το κερδίσαμε το στοίχημα ! Η Σαμοθράκη δεν έμεινε χωρίς πλοίο ούτε μία ημέρα!
Σε πείσμα όλων αυτών που για να δικαιολογήσουν την απραξία και την ανικανότητα τους προσπαθούν κάθε φορά να μας κακολογήσουν, ή να μετατοπίσουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, (περίπτωση απορριμμάτων )
εμείς καταφέραμε να μην αφήσουμε το νησί χωρίς συγκοινωνία !
Δεν το καταφέραμε εύκολα! Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια, κόπος, ξενύχτια θυσίες!

Gepostet von Fotis Manussis am Mittwoch, 12. Juni 2019

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ
Τον Ναυπηγο της SAOS FERRIES κ, Οδυσέα Γιανούλη
Τον Αρχιπλοίαρχο Στέλιο Παλαιολόγου
Τον Αρχιμηχανικό Γιώργο Δουλγέρη
Τους πλοιάρχους της εταιρίας Ξενοφωντα Μαρίνο και Κασσιανο Γεροκώστα τους αξιωματικούς τα πληρώματα όλων των πλοίων, αλλα και ολους τους υπαλλήλους της εταιρίας.!
Χωρίς αυτούς δεν θα πετυχαίνουμε τίποτε!
Το στοίχημα αυτοί το κέρδισαν !

Gepostet von Fotis Manussis am Mittwoch, 12. Juni 2019

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*