Διδυμότειχο: Έδωσαν όλοι το παρόν για τον μικρό Χρήστο (φωτορεπορτάζ)

Διδυμότειχο: Έδωσαν όλοι το παρόν για τον μικρό Χρήστο (φωτορεπορτάζ)

Έδωσαν όλοι το παρόν στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου, σε άλλη μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Χρήστου που αντιμετωπίζει σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Οι παλαίμαχοι της Α/Ε.Διδυμοτείχου και του Ορέστη Ορεστιάδας, οι Επίλεκτοι Βορρά και Νότου, μικρά παιδιά, αλλά και κόσμος. Καλό θα ήταν να είναι περισσότερος, αλλά όσοι πήραν την πρωτοβουλία και συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο, έδειξαν την ανθρωπιά και την διάθεση τους να βοηθήσουν τον μικρό Χρήστο.

Σε τέτοιες εκδηλώσεις φυσικά, αυτός που είναι νικητής είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη. Απλά για την ιστορία να πούμε ότι στο ματς τον παλαιμάχων νικητής ήταν ο Ορέστης με 5-1, με σκόρερ τους Γιάννη Κώστογλου 3 (22΄, 30΄, 48΄), Χρήστο Χρηστούδη 1 (43΄) και Κώστα Γκεργκίδη 1 (54΄), ενώ είχε ισοφαρίσει στο 24΄ με πέναλτι ο Θανάσης Βουραζάνης. Διαιτητές : Σκίνδρης, Καλαϊτζίδης, Σκίνδρη. Οι παλαίμαχοι και των δύο ομάδων, προσέφεραν πάντως ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές, με ενέργειες ενδεικτικές του ταλέντου και της αξίας τους που είχαμε θαυμάσει στο παρελθόν.

Το σημαντικό είναι τα όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν με την πληρωμή του εισιτηρίου από όσους έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στο μικρό Χρήστο, θα προστεθούν σε όσα συγκεντρώνονται τον τελευταίο καιρό και από άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε ο λογαριασμός είναι: