Την παιδική όπερα «Η Παράξενη παρέα του Ορφέα» παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης 

Την παιδική όπερα «Η Παράξενη παρέα του Ορφέα» παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης 

Για πρώτη φορά το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης ανεβάζει παιδική όπερα και συγκεκριμένα το παραμύθι «Η Παράξενη παρέα του Ορφέα».

Για την πρωτοβουλία αυτή μίλησαν χθες ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αργύρης Δεβετζής, που έχει γράψει τη μουσική σύνθεση της παιδικής όπερας, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Μερόπη Κολλάρου και ο συγγραφέας του παραμυθιού δημοσιογράφος Βασίλης Κάργας.

Το μουσικό μέρος της παιδικής όπερας του παραμυθιού «Η Παράξενη παρέα του Ορφέα» θα παρουσιασθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο.

Για πρώτη φορά το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης ανεβάζει παιδικήόπερα το παραμύθι «Η Παράξενη παρέατου Ορφέα».Για την πρωτοβουλία αυτή μας ενημερώνουν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αργύρης Δεβετζής, που έχει γράψει τη μουσική σύνθεση της παιδικής όπερας, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Μερόπη Κολλάρου και ο συγγραφέας του παραμυθιού Βασίλης Κάργας.Το μουσικό μέρος της παιδικής όπεραςτου παραμυθιού «Η Παράξενη παρέα τουΟρφέα» θα παρουσιασθεί στο ΔημοτικόΘέατρο Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή14 Ιουνίου 2019 και ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο.

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Mittwoch, 12. Juni 2019