Ξεκίνησε δρομολόγια και το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ σήμερα και με Σαμοθρακίτη πλοίαρχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε δρομολόγια και το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ σήμερα και με Σαμοθρακίτη πλοίαρχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο του ταξίδι για το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή από Αλεξανδρούπολης για Σαμοθράκη και το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ της SAOS Ferries.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι ο πλοιοκτήτης Φώτης Μανούσης αποφάσισε να αναθέσει την θέση του πλοιάρχου σε ένα νεαρό Σαμοθρακίτη, τον Χρήστο Χαρανά, τον οποίο μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί μετά από το πρώτο αυτό ταξίδι, με το ΖΕΦΥΡΟΣ να έχει… δέσει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας.
“Σταθεροί στις αποφάσεις μας για αξιοποίηση νέων της Σαμοθράκης, αναθέσαμε την πλοιαρχία του σκάφους στον Χρήστο Χαρανά, στον οποίο ευχόμαστε μαζί με τούς λοιπούς ναυτικούς Γιώργο Μαρίτσα και Νεκτάριο Γανίτη ” καλά ταξίδια “, έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Μανούσης στον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το πρώτο αυτό ταξίδι του ταχύπλοου της εταιρείας του.

Πλέον, μετά και την επισκευή της μηχανής του ΣΑΟΣ ΙΙ, δύο πλοία εκτελούν τα δρομολόγια και συνδέουν το νησί με την Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα. Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ αφού για λίγο χρονικό διάστημα αποσυρθεί για συντήρηση, δεν αποκλείεται στην φουλ τουριστική σεζόν να δρομολογηθεί και αυτό, οπότε όπως πέρυσι να υπάρχουν και πάλι τρία σκάφη στην γραμμή.

ΤΑΧΎΠΛΟΟ ΖΕΦΥΡΟΣ!!! Πρώτο δρμ Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη για το 2019!!! Από Σαμοθράκη ο καπετάνιος μας…. Συγχαρητήρια Christos P. Haranas

Gepostet von Taxi Evi Samothraki am Freitag, 14. Juni 2019

ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΟΣ ΙΙ και ΖΕΦΥΡΟΣ

Σύμφωνα με το σάιτ της εταιρείας για αύριο Σάββατο και ως την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το ΣΑΟΣ ΙΙ και το ΖΕΦΥΡΟΣ θα πραγματοποιήσουν τα εξής δρομολόγια:

Σάββατο 15/6
Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη
ΣΑΟΣ 09.00 και Ζέφυρος 14.40

Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη
ΣΑΟΣ 18.00 και Ζέφυρος 12.10

Κυριακή 16/6

Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη
ΣΑΟΣ 11.00 και Ζέφυρος 10.10

Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη
ΣΑΟΣ 18.05 και Ζέφυρος 08.00 & 18.00

Δευτέρα 17/6
Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη
ΣΑΟΣ 09.00 και 16.00

Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη
ΣΑΟΣ 12.30 και 19.30

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*