Τους υποψήφιους βουλευτές Έβρου παρουσίασε το ΚΚΕ

Τους υποψήφιους βουλευτές Έβρου παρουσίασε το ΚΚΕ

Τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στο νομό παρουσίασε σήμερα Παρασκευή η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.

Την παρουσίαση έκανε ο γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ, Δημήτρης Παπατολίδης, ο οποίος τόνισε: «Το στοίχημα είναι να είναι όσο πιο ισχυρό και πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ, ούτως ώστε την επόμενη μέρα ο λαός να μπορέσει να αντιμετωπίσει την αντιλαϊκή επίθεση που θα συνεχιστεί».

Επίσης, ανέδειξε τις ομοιότητες που έχουν σε επίπεδο θέσεων ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως τσακώνονται για το ποιος αντιγράφει το πρόγραμμα του άλλου.

  • Σταμάτης Γκατζίδης 

Γεννήθηκε στην Κορνοφωλιά Έβρου το 1946. Τελείωσε το Γυμνάσιο Σουφλίου και σπούδασε στη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Δραστήριος συνδικαλιστής στο χώρο της εκπαίδευσης για πολλά χρόνια.

Είναι κάτοικος της Ορεστιάδας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ορεστιάδας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ.

  • Σάββας Δευτεραίος 

Γεννήθηκε και ζει στην Αλεξανδρούπολη. Είναι επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ) στην Ακτινολογία με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ακτινολογία.

Από μαθητής οργανώθηκε στην ΚΝΕ και στη συνέχεια ως σπουδαστής οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Είναι μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης εκλεγμένος ως επικεφαλής με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Είναι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης (επί σειρά ετών διετέλεσε και πρόεδρος του ΔΣ), μέλος του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ.

  • Σιδέρης Μιχαηλίδης 

Γεννήθηκε το 1983 στην Αλεξανδρούπολη όπου και μεγάλωσε. Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα και στην ΚΝΕ. Σήμερα είναι γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

Σπούδασε στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας στη Θεσσαλονίκη όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση.

Το 2009 με την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του Εμπορίου, διαθέτοντας κατάστημα γεωργικών εφοδίων μαζί με τον συνέταιρό του από το 2011.

  • Άννα – Μαρία Σίσκου 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Στα μαθητικά της χρόνια υπήρξε αθλήτρια του taekwon-do itf, μέλος της Εθνικής Ομάδας, με διεθνείς διακρίσεις. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη νεανική καλλιτεχνική δημιουργία, ως μέλος μαθητικών μουσικών συγκροτημάτων.

Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου, στα Ιωάννινα, όπου υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου. Ως εργαζόμενη φοιτήτρια είχε ενεργό δράση στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Από το 2009 ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Υπήρξε γραμματέας της ΤΟ Έβρου της ΚΝΕ και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Φερών Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Σήμερα είναι ιδιώτης λογοθεραπεύτρια και επί πτυχίω μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ. Είναι μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ). Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο ενός έτους.

  • Φανή Τρέλλη

Γεννήθηκε το 1959 στην Ελιά Ορεστιάδας Ν. Έβρου. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά. Δούλευε στον ιδιωτικό τομέα με συνδικαλιστική δράση και ήταν για χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Έβρου.

Σήμερα είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας και πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Ν. Έβρου, είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης από το 2011 με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

  • Γιάννης Χιώνης 

Γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετείχε στο μαθητικό κίνημα και στην ΚΝΕ. Σήμερα είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ.

Σπούδασε στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου και διατέλεσε πρόεδρος του Φοιτητικού του Συλλόγου. Από το 2005 μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου και γραμματέας της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ.

Με την επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη εργάστηκε στο χώρο των ΑΜΕΑ ως υπεύθυνος καλλιτεχνικών εργαστηρίων σε Κέντρο Ημέρας. Πήρε την παιδαγωγική επάρκεια ολοκληρώνοντας την ΑΣΠΑΙΤΕ των Σαπών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας «Παναγιώτης Σακελαρόπουλος» και στα Δημόσια ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης.

Είναι γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών «Η Ενότητα» και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Έβρου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*