Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής πλησιάζει και την άλλη Παρασκευή 21 Ιουνίου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει διάφορες μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, το Σωματείο Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου και τον Σύλλογο Μουσικών Αλεξανδρούπολης.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στα σημεία του κέντρου της πόλης που ανακοίνωσε,  από τις 19:00 έως τις 23:00 και καλεί όλο τον κόσμο να τις… αγκαλιάσει και να τις στηρίξει συμμετέχοντας στη γιορτή αυτή της μουσικής.

Με Dj τον Μιχάλη Κουϊνέλη-STAVENTO

Σε ένα από τα πολλά σημεία των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα στο Bar COHEN, θα παίζει μουσική ως Dj ο κορυφαίος συντοπίτης μας συνθέτης και τραγουδιστής Μιχάλης Κουϊνέλης-STAVENTO.

Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ

Επίσης, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βίβιαν Κουρμπανιάν με τον Δημήτρη Πολυμερή, Διεθυντή του ΔΕΔΔΗΕ για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Μιχάλης Νικολαίδης και ο Γιάννης Ντουμανίδης και τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων, ήταν η πιθανή συμμετοχή του ΔΕΔΔΗΕ στην “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2019”, καθώς και η έγκυρη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων προς τα εμπορικά καταστήματα τους θερινούς μήνες .