Επίθεση Νατάσας Γκαρά στην Περιφέρεια – Ας την ενημερώσει κάποιος, ότι ο φίλος της Τοψίδης έχασε

Επίθεση Νατάσας Γκαρά στην Περιφέρεια – Ας την ενημερώσει κάποιος, ότι ο φίλος της Τοψίδης έχασε

Μπροστά στην δεύτερη ηχηρή “σφαλιάρα”, μετά τις Ευρωεκλογές, που έρχεται στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κι επειδή στο νομό Έβρου ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ δυσκολία θα εκλέξει, αν εκλέξει, έναν βουλευτή από τους τρεις που έχει, η Νατάσα Γκαρά επειδή δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι θετικό της Κυβέρνησης της στην περιοχή μας, αναζητεί… εχθρούς.

Τι να πει άλλωστε; Το εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, που η ίδια προσωπικά διαβεβαίωνε ότι όχι μόνο θα παραμείνει σε λειτουργία αλλά και θα ενισχυθεί και ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το 2018 αφήνοντας απλήρωτους επί πολλούς μήνες εργαζόμενους και τευτλοπαραγωγούς. Ότι ετοιμάζονται να το… ξεπουλήσουν σε… κακό ιδιώτη τζάμπα, όταν επί προηγούμενης Κυβέρνησης… ούρλιαζαν, με πρώτη την ίδια στην Ορεστιάδα, αν και το τίμημα που δινόταν ήταν πολλά εκατομμύρια ευρώ; Μάλιστα δήλωσε ότι χρεοκόπησε από πολιτικές επιλογές. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όμως το ξανάνοιξε το 2015, ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ με 135 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ μέσα σε ΜΟΛΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ και της φταίνε οι προηγούμενες Κυβερνήσεις.

Για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο 4 χρόνια δεν έκαναν το παραμικρό και ευτυχώς που το χρησιμοποιούν για κάποιες μεταφορές οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ, “οι φονιάδες των λαών” όπως φώναζε στα κάγκελα του λιμανιού η κ.Γκαρά παρέα με τον σημερινό Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα και τους άλλους “συντρόφους” τους στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι υποπαραχωρήσεις ακόμα να ξεκινήσουν;

Βγήκε λοιπόν η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε να κατηγορεί την Περιφέρεια, ότι ενώ η Κυβέρνηση έδωσε ειδικά την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου 26,5 εκατομμύρια € για αναπτυξιακά έργα και υποδομές, αλλά η Περιφέρεια μέχρι σήμερα αξιοποίησε μόνον 1,5 εκατομμύριο απ’ αυτά, και μόνον σε επίπεδο μελετών. Μέσα σε 2 χρόνια όπως είπε, δεν προχώρησαν τα έργα που έπρεπε να ξεκινήσουν. Τα έλεγε την ίδια στιγμή που για το Λιμάνι Αλεξανδρούπολης και το γεγονός πως δεν προχώρησε τίποτα, ψέλλιζε διάφορες δικαιολογίες για γραφειοκρατικές διαδικασίες που είναι χρονοβόρες.

Ας την ενημερώσει λοιπόν κάποιος επειδή καταλόγισε ευθύνες στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, ότι οι εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τελείωσαν και ο φίλος της Χριστόδουλος Τοψίδης έχασε. Όσο και αν προσπάθησε η ίδια και τον βοήθησε στο νομό Έβρου και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ορεστιάδας κόντρα στον Κώστα Κατσιμίγα που στήριξε επίσημα το κόμμα της.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τις εκλογές, θα διαπιστώσετε ότι η κ.Γκαρά θα έχει έντονη παρουσία στα τοπικά ΜΜΕ, ιδιαίτερα σε όσα έχουν εξασφαλίσει κρατική διαφήμιση. Γιατί η συγκεκριμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που “διαχειρίζεται” και παρεμβαίνει για τα ΜΜΕ του Έβρου που θα έχουν κρατική διαφήμιση και φυσικό είναι τώρα να της το ανταποδώσουν. Τουλάχιστον σε αυτό, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η Νατάσα Γκαρά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*