Ευχές για τα γενέθλια αλλά και την υποψηφιότητα, δεχόταν χθες ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Ευχές για τα γενέθλια αλλά και την υποψηφιότητα, δεχόταν χθες ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Τα γενέθλια του είχε χθες ο νεαρός Χρήστος Δερμεντζόπουλος, αφού “έκλεισε” τα 35 του χρόνια (γεννήθηκε το 1984 στην Ορεστιάδα) και το τηλέφωνο του για ευχές από συγγενείς, φίλους και γνωστούς δεν σταμάτησε να χτυπάει.

Εκτός από τα καθιερωμένα Χρόνια Πολλά όμως, όλοι του εύχονταν και για την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπου αναμένεται να είναι υποψήφιος στο νομό Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος βέβαια αφού ευχαριστούσε για τις ευχές, παρέπεμπε στην επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του κόμματος που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Πάντως τα περισσότερα τηλεφωνήματα τον έβρισκαν σε περιοδεία σε χωριά του Έβρου, αφού χθες για παράδειγμα βρέθηκε σε Κυανή, Ασβεστάδες και Κουφόβουνο, ενώ και την προηγούμενη ημέρα είχε πάλι επισκεφθεί και συζητήσει με τους κατοίκους σε άλλα χωριά του Δήμου Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα σε Δόξα, Καρωτή, Ελληνοχώρι, Σιτοχώρι, Μάνη, Χιονάδες, Ελαφοχώρι, Ευγενικό.

Ο 35χρονος δικηγόρος στο επάγγελμα, που εργάζεται ως Νομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης σε εταιρεία Εμπορίας Πετρελαίου με δραστηριότητα στις διεθνείς αγορές, είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ και κατέχει την θέση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας. Εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο έχει κυριολεκτικά “οργώσει” το νομό Έβρου με συνεχείς επισκέψεις και συναντήσεις σε πόλεις και χωριά και με την επίσημη ανακοίνωση  των υποψηφιοτήτων θα μπορεί πλέον να μιλάει και να ενεργεί ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*