Γέμισε πολυτελή, πανάκριβα αυτοκίνητα η Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Γέμισε πολυτελή, πανάκριβα αυτοκίνητα η Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Γέμισε πολυτελή, πανάκριβα αυτοκίνητα τις προηγούμενες ημέρες η Αλεξανδρούπολη και γενικότερα η περιοχή μας, που θύμιζε έκθεση Ferrari, Lamborghini, Mercedes και άλλων κορυφαίων παρόμοιων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Όλα αυτά τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί τους διανυκτέρευσαν στο Astir Egnatia Hotel της Αλεξανδρούπολης και στο πάρκινγκ του μπορούσε να θαυμάσει κανείς τα τελευταία “αγωνιστικά” μοντέλα, τα οποία όπως έγινε γνωστό ανήκουν στα μέλη του ισπανικού club SIX2SIX, το οποίο έχει την έδρα του στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και σε αυτό συμμετέχουν ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων κυρίως από την Ισπανία, αλλά όχι μόνο.

Gepostet von Tzampazis Akis am Freitag, 14. Juni 2019

Φυσικά στο πάρκινγκ του κορυφαίου ξενοδοχείου της πόλης μας υπήρχαν σεκιούριτι όλο τον χρόνο της παραμονής των πανάκριβων αυτών αυτοκινήτων, για ευνόητους λόγους και μέχρι να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Κωνσταντινούπολη μέσω της Εγνατίας Οδού.

Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, το συγκεκριμένο club διοργανώνει διάφορες δράσεις για τα μέλη του, αλλά το καλοκαίρι διοργανώνει ένα πολύ μεγάλο event, το οποίο ονομάζεται “Europe Tour”. Ξεκίνησε από την Βαρκελώνη και ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη και την πίστα της Formula 1.

Gepostet von Tzampazis Akis am Freitag, 14. Juni 2019

Ο εκπρόσωπος του club Τζόρντι Λοθάνο μιλώντας για την παρουσία τους στην Αλεξανδρούπολη, επεσήμανε ότι  ονομάστηκε “Μεσογειακή περιπέτεια” και η προετοιμασία του επόμενου event θα ξεκινήσει μετά την επιστροφή στην Ισπανία και η ανακοίνωσή του θα γίνει τον Οκτώβριο.

Η διαδρομή που ακολούθησαν τα αυτοκίνητα ξεκίνησε από την Βαρκελώνη και τελείωσε στην Κωνσταντινούπολη, με ενδιάμεσους σταθμούς το Καπρί της Ιταλίας, τη Θεσσαλονίκη, το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και την Αλεξανδρούπολη.

Σε κάθε πόλη από την οποία πέρασαν, οι οδηγοί κατέλυσαν σε πολυτελή ξενοδοχεία, όπως έγινε με το Astir Egnatia hotel της πρωτεύουσας του Έβρου και διοργάνωσαν τοπικά πάρτι. Ειδικά για την Ελλάδα, ο κ.Λοθάνο σημείωσε χαρακτηριστικά: “Θα ξαναέρθουμε σίγουρα, γιατί υπάρχουν πολλά τοπία που μπορεί να εξερευνήσει κανείς”.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι του Άκη Τζαμπάζη, ο οποίος και κατέγραψε αυτή την εντυπωσιακή παρουσία τόσων κορυφαίων και πανάκριβων μοντέλων στην Αέξανδρούπολη.