Εντυπωσιακή η “εικόνα” των ΚΑΑΥ Μάκρης που βελτιώθηκαν ριζικά

Εντυπωσιακή η “εικόνα” των ΚΑΑΥ Μάκρης που βελτιώθηκαν ριζικά

Μια νέα, εντελώς διαφορετική “εικόνα” παρουσιάζουν πλέον τα ΚΑΑΥ Μάκρης, στα οποία περνούν κάποιες από τις ημέρες των διακοπών τους οι στρατιωτικοί του νομού Έβρου.

Μετά από τις παρεμβάσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα, η κατάσταση τους έχει βελτιωθεί ριζικά, σε εντυπωσιακό βαθμό και σε όλους τους χώρους. Όσοι είχαν βρεθεί τα προηγούμενα χρόνια και πήγαν ήδη τώρα τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού, έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Η βελτίωση των εγκαταστάσεων στα ΚΑΑΥ της Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησε με εντολή του νέου Διοικητή της 12 Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη και όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγιναν εργασίες στις κουζίνες, στα εστιατόρια, στην πλαζ και τους άλλους χώρους αναψυχής, αλλά και στους κοινόχρηστους και  σε αυτούς της διαμονής. Στο μέτρο του εφικτού βέβαια, μια και τα οικονομικά μέσα είναι περιορισμένα για παρόμοιες παρεμβάσεις.

Σίγουρα πάντως, ο χώρος όπου οι στρατιωτικοί με τις οικογένειες τους έχουν το δικαίωμα να περνούν κάποιες από τις ημέρες των διακοπών τους με πολύ ελάχιστα χρήματα, είναι ανακαινισμένος και αισθητά βελτιωμένος.