Ηλία Τζιώρας: Λαϊκισμός και 2 κηραλοιφές δώρο! Η κρίσιμη ψήφος…

Ηλία Τζιώρας: Λαϊκισμός και 2 κηραλοιφές δώρο! Η κρίσιμη ψήφος…

 

 

Του Ηλία Τζιώρα*

 

Ο λαϊκισμός είναι το σημείο όπου συναντιούνται δύο διαφορετικά άκρα. Δεν έχει σημασία αν είναι από αριστερά ή δεξιά, οι επιπτώσεις είναι το ίδιο αρνητικές. Στηρίζεται στα εσκεμμένα ψέματα, στην παραπλάνηση με στόχο την καθοδήγηση και το προσωπικό όφελος.

Σε πολιτικό επίπεδο, ο όρος “λαϊκισμός” έχει συνδεθεί με την εξαπάτηση του λαού, τη δημαγωγία, τη χειραγώγηση, την καλλιέργεια προσωπολατρίας. Κανένας δεν αναγνωρίζει 2ο άτομο στα κόμματα που ίδρυσαν λαϊκιστές!

Πουλάνε πολιτικά παραμύθια γεμάτα θυμό, συνοδευμένα από κηραλοιφές που γιατρεύουν τα πάντα! Πασπαλίζουν το πολιτικό τους βίο με υποστήριξη από τους ΕΛ, τον ΘΕΟ ΗΛΙΟ, το ξανθό γένος ή τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΡΧOΝTA ανάλογα με το Franchise που λειτουργούν! Όλοι τους πάντως είναι φοβεροί στις δημόσιες σχέσεις. Κάποιοι μας βεβαιώνουν πως είναι κολλητοί του ηγέτη της μίας υπερδύναμης ενώ οι μισοί, κάθε βράδυ πίνουν βότκες με τον ηγέτη της άλλης υπερδύναμης! Ορισμένοι βλέπουν τον Ιησού Χριστό 3 φορές τη βδομάδα και τους υπογράφει αυτόγραφα για να τα δίνουν σε ψηφοφόρους.. Βέβαια οι πιο κοινωνικοί νεο-μεσσίες είναι κολλητοί με εξωγήινους ή τους 12 Θεούς του Ολύμπου.

 

pin

Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη που υποφέρει. Όλη η ευρωπαϊκή κοινότητα είναι δυστυχώς ακόμα μπερδεμένη για το πώς να χειριστεί τον λαϊκισμό. Αφού πλέον έχουμε δει να μεγαλώνει την επιρροή του για μία δεκαετία, αρχίζουμε να τον καταλαβαίνουμε ως έννοια. Η οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό οδήγησαν στην έξαρσή του.

Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές εκφάνσεις του μέσα από κόμματα και υποψηφίους στις εθνικές εκλογές του επόμενου μήνα. Πρέπει να πείσουμε τους Έλληνες πως δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα ψηφίζοντας ανθρώπους και κόμματα γεμάτα ρατσισμό, αποκλεισμό, σκεπτικισμό, μισαλλοδοξία, απομόνωση, προσωπολατρία, διχασμό και ψέματα.

Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα σε αυτές τις εθνικές εκλογές. Να γίνει αντιληπτό από τους πολίτες πως ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ & ο ΔΕΞΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ είναι το ίδιο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ! Είτε έχει νταούλια είτε έχει κηραλοιφές ως κομματικό λογότυπο.

Η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Ας μην την χαραμίσουμε άδικα στις τόσο κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

* Ο κ. Ηλίας Τζιώρας είναι αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και κατάγεται από το νομό Έβρου.