ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ σήμερα, αφού πέρυσι Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος ξεπούλησαν την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ σήμερα, αφού πέρυσι Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος ξεπούλησαν την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς

Η πρώτη μαύρη επέτειος του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, είναι σήμερα, αφού στις 17 Ιουνίου 2018, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με την στήριξη του συγκυβερνήτη τους Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ ξεπούλησαν την Μακεδονίας μας.

Κόντρα στα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαμαρτυρήθηκαν και βροντοφώναξαν στους δρόμους, αλλά και στη συντριπτική πλειοψηφία τους που δεν ήθελε να παραχωρηθούν όνομα, ταυτότητα και εθνότητα, οι Τσίπρας, Κοτζιάς με την στήριξη Καμμένου υπέγραψαν την επαίσχυντη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Σαν σήμερα: Ο Τσίπρας στις Πρέσπες παραδίδει τη Μακεδονία

Δεν ξεχνάμε.Σαν σήμερα ακριβώς ένα χρόνο πριν: Ο Τσίπρας στις Πρέσπες παραδίδει τη Μακεδονία

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Sonntag, 16. Juni 2019

Από εκεί ξεκίνησαν όλα και η συγκεκριμένη συμφωνία παρήγαγε αποτελέσματα. Οι τρεις συγκεκριμένοι, μαζί με τους 153 που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών μήνες αργότερα στην Βουλή, ανάμεσα τους και τρεις Εβρίτες, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καίσας και Δημήτρης Ρίζος, που τώρα ξαναζητούν την ψήφο μας, ολοκλήρωσαν το εθνικό έγκλημα, που θα το βρουν μπροστά τους οι επόμενες γενεές.

Ο ελληνικός λαός στις Ευρωεκλογές τιμώρησε όσους συνέβαλλαν σε αυτό το εθνικό “έγκλημα”. Έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Καμμένο και το… κομματίδιο του γιατί επέτρεψαν στην Κυβέρνηση Τσίπρα να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας και τιμώρησε (αλλά δυστυχώς όχι όσο θα έπρεπε) τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει την μεγάλη ευκαιρία να το κάνει στις 7 Ιουλίου πιο δυνατά και εμφατικά. Μαυρίζοντας όσους ψήφισαν την προδοτική συφωνία στην ελληνική Βουλή.