Οι άνθρωποι μας δουλεύουν κανονικά – Προεκλογικό σποτάκι “Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο” με χοντροκομμένη προπαγάνδα

Οι άνθρωποι μας δουλεύουν κανονικά – Προεκλογικό σποτάκι “Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο” με χοντροκομμένη προπαγάνδα

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο αυτοαποθεώνονται και μας δουλεύουν κανονικά, με προεκλογικό σποτάκι που έχει τίτλο: “Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο”.  Εκτός αν… αυτοτρολάρονται γιατί δεν εξηγούνται διαφορετικά όσα επικαλούνται.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σποτ το κοινοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές τους και όσοι… τρώνε καλά μαζί τους και δίπλα τους από το… δημόσιο και βλέπουν ότι θα χάσουν πλέον την… κουτάλα. Με εξαίρεση τώρα την επαναλειτουργία της σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, που πολύ κακώς είχε κλείσει το 2012 και σωστά ξανάνοιξε, τα υπόλοιπα “κατορθώματα” τους που άλλαξαν άρδην την ζωή των Εβριτών και την βελτίωσαν σε κορυφαίο επίπεδο, ξέρετε ποια είναι;

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο… vol.1#apofasizoumegiatizoimas #twra_syriza #twra_xereis #exoumemnimi #syriza #ΣΥΡΙΖΑ2019 #ΤωραΣΥΡΙΖΑ

Gepostet von Eliza Kalesi am Montag, 17. Juni 2019

  1. Διατήρησε και αναβάθμισε το ΤΕΙ Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου σε Πανεπιστήμιο. Ποιος ήθελε να το κλείσει και το διατήρησαν; Μήπως η επάρατη Κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ; Όχι βέβαια. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο υπουργός Παιδείας τους Κώστας Γαβρόγλου ήθελε να το κλείσει και καλά που ξεσηκώθηκαν έστω και τελευταία στιγμή οι φορείς και το κράτησαν. Όσο για την αναβάθμιση σε ΑΕΙ, την ίδια στιγμή ίδρυσαν Σχολή ΑΕΙ στην Αλεξανδρούπολη, “ναρκοθετώντας” επικίνδυνα την λειτουργία αυτής στο Διδυμότειχο; Για ποια αναβάθμιση μιλούν λοιπόν;
  2. “Εξασφάλισε κονδύλια για ανέγερση νέων κτιρίων και πρόσληψη μελών ΔΕΠ”. Συγνώμη, αλλά από το 2015 και επί 4 χρόνια Κυβέρνηση, ούτε νέα κτίρια ανεγέρθησαν, ούτε μέλη ΔΕΠ προσλήφθηκαν. Γι’ αυτό εξάλλου και αυτοί ήταν δυο σοβαροί λόγοι που έγινε προσπάθεια να κλείσει η Σχολή Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο.
  3. Το επόμενο παραδέχομαι ότι ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ και άλλαξε φοβερά την ζωή των Εβριτών. “Έβαλε δωρεάν δορυφορικά “πιάτα” σε 4.361 οικογένειες που πλήρωναν ΕΡΤ για δεκαετίες χωρίς να βλέπουν”. Χόρτασαν ψωμί και βρήκαν δουλειά πλέον οι συγκεκριμένες οικογένειες, αφού θα μπορούν να… απολαμβάνουν την χοντροκομμένη κυβερνητική προπαγάνδα της Ακριβοπούλου, του Καψώχα και του Κοτρώτσου!!!
  4. Αμ το επόμενο; “Έβγαλε από την απόλυτη φτώχεια 8.500 Εβρίτες”. Πως το έκανε αυτό; “Με Κέντρα Κοινότητας, Μηνιαίες ενισχύσεις, Δωρεάν διανομή Τροφίμων και Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης”. Τα Κέντρα Νεότητας που είναι; Τα είδε κανείς και τι ρόλο παίζουν; Η δωρεάν διανομή τροφίμων είναι από τα ΤΕΒΑ με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Όσο για τα γνωστά επιδόματα με τα οποία θέλουν να φτωχοποιήσουν πρώτα τον λαό και να τον έχουν… όμηρο του 50ευρού ή του 100ευρου, είναι γνωστό ότι θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα του Μαδούρο.
  5. Επίσης: “Θωράκισε και ενίσχυσε την δημόσια υγεία. Άγονο Τύπου Α’ ολόκληρο το νησί της Σαμοθράκης. Εγκρίθηκε η ριζική ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας”. Στο Κέντρο Υγείας του νησιού βέβαια παρά το άγονο τύπου Α’ που… παινεύονται, γιατρός δεν… πάτησε και οι ηρωικοί νυν εργαζόμενοι παλεύουν να φέρουν σε πέρας την δύσκολη αποστολή τους. Όσο για την έγκριση ριζικής ανακαίνισης, οι Σαμοθρακίτες ζητούν την κατασκευή νέου γιατί το υπάρχον είναι… προβληματικό και μη λειτουργικό ως κτίριο. Αλλά από το 2017 που καταστράφηκε και ενώ πέρασαν 2 ολόκληρα χρόνια με τη Σαμοθράκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μόνο να εγκρίνουν την ανακαίνιση του Κ.Υ κατάφεραν και το… διαφημίζουν οι άχρηστοι;
  6. Φοβερό και το άλλο. “Δόθηκε έμφαση στην Πρωτοβάθμια Υγεία. Εγκρίθηκαν τρία ΤΟΜΥ στην Αλεξανδρούπολη, το πρώτο σε πλήρη λειτουργία”. Το ότι δεν κατάφεραν να τα επανδρώσουν και να λειτουργήσουν τόσα χρόνια τα ΤΟΜΥ που οι ίδιοι έφεραν και αυτό που κουτσά-στραβά λειτουργεί δεν παίζει κανένα ρόλο και όλοι τρέχουν στο ΠΓ Νοσοκομείο, φυσικά το ξεχνούν.
  7. Ενίσχυσε το Νοσοκομείο Αλέξανδρούπολης με υπερσύχρονα μηχανήματα. Καλό το… παραμύθι αλλά δεν έχει…Πολάκη. Καλά που ήταν οι δωρεές του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” με το νέο αξονικό τομογράφο και το μηχάνημα Pet Scan πρόσφατα, ο Εβρίτης του εξωτερικού που προσέφερε 1 εκατ. ευρώ και ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος και άλλοι σύλλογοι, η οργάνωση “Μαζί για το Παιδί” κι πολλοί ακόμα.
  8. Επίσης επικαλούνται προσλήψεις 75 γιατρών και 36 νοσοκόμων από το 2015. Δηλαδή σύνολο 100 προσλήψεις, φυσικά όχι μόνιμων, αλλά όλων μαζί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και άλλες τέτοιες διαδικασίες. Δεν μας λένε όμως αυτά τα 4 χρόνια που κυβερνούν πόσοι αποχώρησαν για διάφορους λόγους και πόσα κενά δημιουργήθηκαν και αν αυτά καλύφθηκαν. Γιατί οι εργαζόμενοι με τους συλλόγους τους, συνέχεια διαμαρτύρονται για πολλές και σε κάποιες κλινικές δραματικές ελλείψεις.
  9. Το τελευταίο είναι και το καλύτερο. “Ενίσχυσε και αυτονόμησε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου”. Αφού επί 4 χρόνια δεν υλοποίησαν αυτό που… ούρλιαζαν προεκλογικά το 2015, ποια αυτονόμηση έκαναν τελικά; Στα χαρτιά; Γιατί ακόμα με αναπληρωτή Διοικητή λειτουργεί, από το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης εξαρτάται, ούτε Διοικητικό Συμβούλιο δεν διαθέτει. Καλά, για την ενίσχυση του προσωπικού ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ. Έχουν ξεπεράσει τα… ανθρώπινα όρια τους γιατροί και κυρίως νοσηλευτές.

Αυτά μας επιδεικνύουν οι Συριζαίοι του Έβρου και μας… υπόσχονται και άλλα παρόμοια τηλεοπτικά, προπαγανδιστικά σποτάκια. Ελπίζουμε σε αυτά να είναι και το Εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, που το επαναλειτούργησαν το 2015 και μέχρι το 2018 που το ξαναέκλεισαν, χρέωσαν την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης με 135 εκατ. επιπλέον. Μήπως ο Καίσας, η Γκαρά και ο Ρίζος από την παχυλή τους αποζημίωση θα τα πληρώσουν; Εμείς από την τσέπη μας με τους φόρους θα το κάνουμε. Ξέχασα. Άφησαν απλήρωτους για δυο χρόνια τευτλοπακκλεργητές, επί μήες εργαζόμενους, το έκλεισαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ το 2018 και τώρα…παρακαλούν ιδιώτη να το πάρει… κοψοχρονιάς, όταν ανέβαιναν στα κάγκελα τα χρόνια που η προηγούμενη Κυβέρνηση προσπαθούσε να πουλήσει σε εταιρείες αντί πολλών εκατομμυρίων την ΕΒΖ.

Έχουν θράσος οι άνθρωποι και σίγουρα στο ΨΕΜΑ και την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ είναι πρώτοι και κυρίως… ΑΔΙΑΣΤΑΚΤΟΙ. Πάλι καλά, που με αφορμή την σημερινή ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ της υπογραφής της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας που δεν μας παρουσίασαν και αυτό ως μεγάλη επιτυχία.

Το κλείσιμο λοιπόν του τηλεοπτικού σποτ είναι… όλα τα λεφτά, μόνο που οι Εβρίτες:

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

ΣΥΓΚΡΙΝΑΝ

ΕΚΡΙΝΑΝ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Αχάριστοι βρε παιδί μου πάντως αυτοί οι Εβρίτες. Τόσα καλά και τόσες φοβερές αλλαγές έκανε στην ζωή τους η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ήδη από τις Ευρωεκλογές έδειξαν ότι ξέρουν, σύγκριναν, έκριναν και αποφάσισαν να στείλουν… από εκεί που ήρθε (έχει βέβαια δρόμο ακόμα για το… 3%) τον ΣΥΡΙΖΑ και έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία προβάδισμα 9,5 μονάδων. Στις 7 Ιουλίου θα το κάνουν με πολύ μεγαλύτερη έμφαση, στέλνοντας τον μόνιμα στην αντιπολίτευση.