Σταύρος Κελέτσης: “Ώρα ευθύνης – Όλοι μαζί για τον Έβρο”

Σταύρος Κελέτσης: “Ώρα ευθύνης – Όλοι μαζί για τον Έβρο”

Η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Έβρου εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, έφερε τον Σταύρο Κελέτση μεταξύ των έξι υποψήφιων βουλευτών, που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Εβριτών.

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ στο πρώτο του μήνυμα προς τον κόσμο, στάθηκε ιδιαίτερα στην συστράτευση όλων, αφού τα προβλήματα του Έβρου ενώνουν όλους τους κατοίκους του, τονίζοντας:

“Ώρα ευθύνης!

Η συμμετοχή μου, ως υποψηφίου βουλευτή στον Έβρο, στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για πολιτική αλλαγή είναι για μένα τεράστια πρόκληση και ευθύνη. 
Ο τόπος μας, ο Έβρος πλήρωσε την κρίση ακριβότερα από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η υποχώρηση τα χρόνια της κρίσης, είναι φανερή σε όλους τους τομείς. 

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη! Στόχος μας πρέπει να είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας του νομού. Να ξαναφέρουμε τα παιδιά μας πίσω στην πατρίδα. Ο αγώνας τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολος και σκληρός. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι ανεξάρτητα από πολιτικές διαφορές για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτόν τον αγώνα σας καλώ να τον δώσουμε μαζί. Μας ενώνουν τα προβλήματα του Έβρου. Όλοι μαζί για τον Έβρο”!!!