Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων Έβρου και οι εκλογές

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων Έβρου και οι εκλογές

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 19 Ιουνίου, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων Έβρου που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ και εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή.

Η Συνέλευση αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για νέα Διοίκηση του Σωματείου και αντιπροσώπους σε δευτεροβάθμιες οργανώσεις την Τετάρτη 26 Ιουνίου από 11:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ και την Πέμπτη 27 Ιουνίου από 13:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου.

Η Εφορευτική Επιτροπή, σύμφωνα με το καταστατικό, καλεί κάθε συνάδελφο – μέλος του Σωματείου μας, οικονομικά τακτοποιημένο, που θέλει να συμμετέχει ως υποψήφιος στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, να υποβάλλει εγγράφως την υποψηφιότητά του στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι και το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ.

Επικοινωνία με την Εφορευτική Επιτροπή στο τηλ. 6938862762 και στο e-mail somateiotouristikonevrou@gmail.com.

Ενημερώνουμε επίσης ότι στις αρχαιρεσίες θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι συνάδελφοι, εργαζόμενοι του κλάδου, που θα μπορούν να εγγράφονται και τις ημέρες των εκλογών, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Απαραιτήτως θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας ΙΚΑ.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*