Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ Χρήστου Δερμεντζόπουλου στην Αλεξανδρούπολη

Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ Χρήστου Δερμεντζόπουλου στην Αλεξανδρούπολη

Ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στις 19.00 το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia – αίθουσα Σαμοθράκη, ενώ χθες ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στο νησί της Σαμοθράκης όπου είχε σειρά συναντήσεων, επισκέψεων και συζητήσεων με στελέχη, φίλους του κόμματος της Ν.Δ, αλλά και εκπροσώπους φορέων.

Ποιος είναι ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Ν.Δ γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1984. Είναι απόφοιτος Νομικής του ΑΠΘ (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Διεθνές Δίκαιο και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ-Hult International Business Scholl), με σπουδές και εργασία σε Λονδίνο, Βοστώνη και Σαγκάη.

Είναι δικηγόρος και εργάστηκε ως Νομικός Σύμβουλος σε Ναυτιλιακές Εταιρείες με έδρα την Αθήνα, Νομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης σε εταιρεία Εμπορίας Πετρελαίου με δραστηριότητα στις διεθνείς αγορές.

Ήταν ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής με συμμετοχή στα όργανα συνδιοίκησης. Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ (2009-2011). Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ από τη θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης (2011) και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας (2015-σήμερα).

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*