Τον… χαβά του ο Πουλιλιός – Έχασε τις εκλογές, αλλά συνεχίζει απ’ ευθείας αναθέσεις σε δικούς του!!!

Τον… χαβά του ο Πουλιλιός – Έχασε τις εκλογές, αλλά συνεχίζει απ’ ευθείας αναθέσεις σε δικούς του!!!

Τον… χαβά του ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, αφού μπορεί να έχασε τις εκλογές και οι πολίτες του δήμου Σουφλίου να τον έστειλαν στην αντιπολίτευση έπειτα από 28 χρόνια εκλέγοντας τον Παναγιώτη Καλακίκιο, αλλά συνεχίζει να κάνει αυτό που… ξέρει καλά. Τις απ΄ ευθείας αναθέσεις σε δικούς του ανθρώπους.

Τις τελευταίες ημέρες για παράδειγμα, με απ’ ευθείας ανάθεση έδωσε στην Παπαζή Αηδόνα, σύζυγο του πρώην Αντιδημάρχου, νυν δημοτικού του συμβούλου και εκ νέου εκλεγέντος Χρήστου Καραγιάννη, συνολικά το ποσό των  ευρώ, για προμήθειες υλικών θέρμανσης και ύδρευσης κοντά στις 40.000 (39.388 ευρώ), σύμφωνα με τις αποφάσεις του οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 20 Ιουνίου 2019.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΟΡΦΕΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΟΥΦΛΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΟΥΦΛΙ

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, οι απ’ ευθείας αναθέσεις μέχρι 20.000 (χωρίς ΦΠΑ) είναι ΝΟΜΙΜΕΣ, αλλά ο ευρισκόμενος σε αποδρομή δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός κυριολεκτικά το έχει… ξεφτιλίσει στον συγκεκριμένο τομέα, φτάνοντας στο σημείο να δίνει δουλειές ακόμα και στον… ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, όπως ανέδειξε το προηγούμενο χρονικό διάστημα το Evros-news.gr. Καλά σε Αντιδημάρχους και σε συζύγους τους είναι σύνηθες φαινόμενο και εξακολουθεί να το κάνει και τώρα, ενώ ένας από τους λόγους που τον αποδοκίμασε ο λαός του Σουφλίου ήταν και αυτός.

Παράλληλα, στις 31 Αυγούστου θα αποτελέσει παρελθόν ως δημοτική αρχή και ήδη ο μεγάλος νικητής των εκλογών Παναγιώτης Καλακίκος με τους συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει να ενημερώνονται. Με τέτοιες αποφάσεις όμως ο κ.Πουλιλιός ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ την επόμενη ημέρα στον δήμο και η βιασύνη του να δίνει απ’ ευθείας αναθέσεις, αυξάνει τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, με κίνδυνο να παραλάβει η καινούργια δημοτική αρχή… άδεια ταμεία.