Αλεξανδρούπολη: Μπάχαλο και διαμαρτυρίες στην παραλιακή ζώνη – Παρέδωσαν ένα τμήμα, δημιουργώντας καταστηματάρχες… δύο ταχυτήτων!!!

Αλεξανδρούπολη: Μπάχαλο και διαμαρτυρίες στην παραλιακή ζώνη – Παρέδωσαν ένα τμήμα, δημιουργώντας καταστηματάρχες… δύο ταχυτήτων!!!

Απίστευτο μπάχαλο, ανικανότητα και δημιουργία καταστηματαρχών… δύο ταχυτήτων με αθέμιτο ανταγωνισμό, από την απερχόμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, που μετά την απαράδεκτη καθυστέρηση παράδοσης της παραλιακής ζώνης στην περιοχή της Απολλωνιάδας, την δίνει σε χρήση… μισή δημιουργώντας… παιδιά και αποπαίδια.

Μετά το χθεσινό μας ρεπορτάζ και τις επισημάνσεις ότι τελειώνει ο Ιούνιος και τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται εκεί χάνουν σημαντικό τουριστικό χρόνο, σήμερα άρον-άρον ανακοινώθηκε επίσημα από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, ότι “παραδόθηκαν τα τμήματα 2 και 3 της παραλιακής ζώνης (από στροφή Εγνατία έως διάδρομο προς Αργώ ). Οι εργασίες για το τμήμα μέχρι την Αργώ συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και αναμένεται η παράδοση του τις επόμενες ημέρες”.

Δόθηκε δηλαδή το τμήμα όπου δημιουργήθηκαν τα κιόσκια και τοποθετήθηκαν τέντες για την εξυπηρέτηση όσων καταστημάτων εστίασης βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες τους, όπως βλέπετε στο φωτορεπορτάζ του Evros-news.gr, άρχισαν να τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα (και πολύ καλά κάνουν), για να δουλέψουν-επιτέλους-τώρα που είναι καλοκαίρι με τους επισκέπτες της πόλης αλλά και τους κατοίκους που είχαν συνηθίσει να πηγαίνουν εκεί για φαγητό.

Μόνο που οι υπόλοιποι επαγγελματίες εστίασης, που είναι αρκετοί και άπλωναν τα τραπεζοκαθίσματα τους από το σημείο αυτό μέχρι και την “Αργώ”, δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο, αφού στον χώρο συνεχίζονται οι εργασίες και όπως λέει η ανακοίνωση, θα παραδοδθεί τις επόμενες ημέρες. Πότε; Κανείς δεν ξέρει από τον δήμο της Αλεξανδρούπολης. Ούτε ο ίδιος ο δήμαρχοςε Βαγγέλης Λαμπάκης γνώριζε, όταν τις προηγούμενες ημέρες όπως πληροφορηθήκαμε, τον επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών για να του επισημάνει την απαράδεκτη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων, τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του, την σοβαρή οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί ήδη οι ίδιοι και οι επιχειρήσεις τους.

Κι ύστερα ο κ.Λαμπάκης, ανναρρωτιέται ακόμα για τον… τιμώρησε ο κόσμος του δήμου Αλεξανδρούπολης και τον έστειλε στον… ρόλο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης.