Διδυμότειχο: Εντεκάχρονος και άλλοι τρεις επίσης ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπές μοτοσυκλετών και διάρρηξη μαγαζιού!!!

Διδυμότειχο: Εντεκάχρονος και άλλοι τρεις επίσης ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπές μοτοσυκλετών και διάρρηξη μαγαζιού!!!

Τέσσερις ανήλικοι, ανάμεσα τους και ένας 11χρονος, συνελήφθησαν στο Διδυμότειχο, μετά την εξιχνίαση υποθέσεων που έγινε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για τέσσερις (4) κλοπές δικύκλων και μία διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκαν τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2019 στο βόρειο Έβρο. Οι νεαροί Ρομά, συνελήφθησαν χθες (25-6-2019) το μεσημέρι στο Διδυμότειχο από τους παραπάνω αστυνομικούς και είναι ηλικίας 16, 15, 13 και 11 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες οι τέσσερις δράστες το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο Διδυμότειχο και σε χωριό του Έβρου (Μάνη), ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν τέσσερα (4) δίκυκλα (1 μοτοποδήλατο και 3 μοτοσικλέτες), καθώς επίσης διέρρηξαν ένα κατάστημα αφαιρώντας από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας τα τρία από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε δε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.