Φέρνει Κώστα Καραμανλή στη Ροδόπη, μήπως δεν χάσει και πάλι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Φέρνει Κώστα Καραμανλή στη Ροδόπη, μήπως δεν χάσει και πάλι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή “επιστρατεύει” ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, μήπως και εκλεγεί αυτή την φορά.

Στις εκλογές του 2015 έμεινε εκτός Βουλής και το ίδιο φοβάται ότι μπορεί να συμβεί και τώρα, αφού η Ν.Δ που αναμένεται να είναι πρώτο κόμμα πανελλαδικά, σίγουρα θα κερδίσει την μία από τις τρεις βουλευτικές έδρες του νομού. Όμως αυτή την διεκδικούν εκτός του κ.Στυλιανίδη, ο απόστρατος της αεροπορίας Κώστας Ιατρίδης, η Βούλα Ελευθεριάδου και οι Μουσταφά Κατραντζή και Φεράλ Αλη Ογλού από την μουσουλμανική μειονότητα. Μάλιστα ο κ.Κατραντζή που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στις περιφερειακές εκλογές, έχει σημαντική δύναμη και κινδυνεύει να χάσει από αυτόν την έδρα ο πρώην υπουργός.

Τις άλλες δύο έδρες αναμένεται να μοιραστούν ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής με το νυν βουλευτή του Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος έχει και πολλούς προσωπικούς ψήφους. Γι’ αυτό και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα και ζήτησε την βοήθεια του Κώστα Καραμανλή, στην Κυβέρνηση του οποίου και ήταν μέλος, αλλά η συμπεριφορά του προκάλεσε, ιδιαίτερα στο υπουργείο Εξωτερικών με τον χειρισμό των κονδυλίων για τις ΜΚΟ και αυτό είχε… τσαλακώσει την “εικόνα” του. Φέρνοντας τον στην περιοχή, ελπίζει να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο γεγονός και να εκλεγεί αυτή την φορά.

Κοντά του στελέχη του αποτυχόντα Τοψίδη

Κοντά του πάντως βρίσκονται και τον στηρίζουν στελέχη του αποτυχόντα υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, επιβεβαιώνοντας όσα ακούγονταν και γράφονταν (από το Evros-news.gr φυσικά), ότι ο κ.Στυλιανίδης παρασκηνιακά στήριξε την συγκεκριμένη “αντάρτικη” υποψηφιότητα. Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι χθες φωτογραφήθηκαν μαζί του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νόρα Μοσχοφίδου, άπαντες υποψήφιοι με τον κ.Τοψίδη.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*