ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένσταση κατά της εκλογής Εξακουστού ως Περιφερειακού συμβούλου, κατέθεσε η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα-Μανδαλίδου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένσταση κατά της εκλογής Εξακουστού ως Περιφερειακού συμβούλου, κατέθεσε η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα-Μανδαλίδου

Ένσταση κατά της εκλογής τον Κώστα Εξακουστού ως Περιφερειακού συμβούλου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το νομό Έβρου με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη, κατέθεσε η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα Μανδαλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η ένσταση κατατέθηκε στο αρμόδιο Pρωτοδικείο Κομοτηνής και ζητείται η λεπτομερής και διεξοδική επανακαταμέτρηση και ο έλεγχος των ψηφοδελτίων από την κ.Γκουλιάμα, η οποία αν και έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά, ήταν αρχικά 3η στην κατάταξη μετά τους Σταύρο Βαβία και Νίκο Βουλγαρίδη και εκλεγόταν. Μαζί επίσης με τον επικεφαλής της παράταξης κ.Τοψίδη που παίρνει ως αποτυχών υποψήφιος Περιφερειάρχης την τέταρτη έδρα στο νομό στον οποίο είχε τις περισσότερες ψήφους τον Έβρο.

Μετά την επανακαταμέτρηση που έγινε, από τις τέσσερις ψήφους που ήταν μπροστά, βρέθηκε τελικά να χάνει αφού ήταν 9 ψήφους πίσω. Ο Κώστας Εξακουστος αν και προσπάθησε να εμφανιστεί πως δεν επεδίωξε να εκλεγεί αυτός αντί της κ.Γκουλιάμα, οι κινήσεις που έκανε είχαν ως μοναδικό στόχο αλλά και έφεραν αποτέλεσμα να εκλεγεί αυτός στην θέση του Περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης. Έτσι η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα-Μανδαλίδου κατέθεσε τη συγκεκριμένη ένσταση, στην οποία μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητάει ακόμα και την γραφολογική εξέταση των ψηφοδελτίων, με ότι αυτό συνεπάγεται και αφήνεται να εννοηθεί.