Αλεξανδρούπολη: Είδες η ΔΕΗ; Συνεχείς διακοπές ρεύματος χθες, καταστράφηκαν ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές – Έξαλλοι οι καταναλωτές

Αλεξανδρούπολη: Είδες η ΔΕΗ; Συνεχείς διακοπές ρεύματος χθες, καταστράφηκαν ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές – Έξαλλοι οι καταναλωτές

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, αφού οι συνεχείς διακοπές ρεύματος και οι αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος που κοβόταν και ερχόταν, δημιούργησε τεράστια προβλήματα και κατέστρεψε αρκετές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, άρχισαν οι διακοπές σε αρκετές περιοχές της πόλης και πολλοί είναι εκείνοι που ανησύχησαν για γενικό και πολύωρο μπλακ άουτ. Άλλωστε οι ίδιοι οι τεχνικοί της ΔΕΗ προειδοποιούν για τον συγκεκριμένο κίνδυνο, λόγω των πολλών και σοβαρών προβλημάτων της επιχείρησης, τα οποία έγιναν τεράστια από την κυβερνητική ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ και την ιδεοληπτική αντιμετώπιση της.

Πολλοί κάτοικοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τα τοπικά γραφεία όχι μόνο προκειμένου να ενημερωθούν πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλά και για να διαμαρτυρηθούν έντονα για τις συσκευές τους που καταστράφηκαν από τις αυξομειώσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Ακριβοπληρώνουν ένα αγαθό που δεν το έχουν αλλά και τους καταστρέφει συσκευές που δύσκολα μπορούν οικονομικά να αντικαταστήσουν. Μάταιος κόπος φυσικά, αφού όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, τα τηλέφωνα που υπάρχουν… βούιζαν.