Προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ Σταύρου Κελέτση στην Ορεστιάδα – Συνεχείς επισκέψεις και συναντήσεις

Προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ Σταύρου Κελέτση στην Ορεστιάδα – Συνεχείς επισκέψεις και συναντήσεις

Προεκλογική εκδήλωση – ομιλία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου στην Ορεστιάδα, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας  Σταύρος Κελέτσης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο “ΒΙΕΝΝΗ” της Ορεστιάδας, εκεί όπου ο κ.Κελέτσης βρέθηκε και τις προηγούμενες ημέρες, κάνοντας σειρά επισκέψεων, επαφών και συναντήσεων με στελέχη, μέλη, οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους της Ν.Δ. Άλλωστε έχει επιλέξει να κινείται αθόρυβα και αποτελεσματικά σε όλο το νομό, συζητώντας και ακούγοντας τις απόψεις των κατοίκων του Έβρου για όλα τα προβλήματα και ζητήματα.

Με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνό

Την περασμένη Τετάρτη ο Σταύρος Κελέτσης βρέθηκε στο Διδυμότειχο και συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό στην έδρα της Μητρόπολης. Αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ακριτικής και ιστορικής αυτής Μητρόπολης, έλαβε την ευλογία του και ένα πολύτιμο πραγματικά δώρο. Μία εικόνα του Αγίου Κυρίλλου του Στ’ για την οποία τον ευχαρίστησε πολύ.