Παναγιώτης Φαραντάτος: “Γνωρίζω κάθε σπιθαμή του Έβρου και θέλω να τον υπηρετήσω και ως βουλευτής”

Παναγιώτης Φαραντάτος: “Γνωρίζω κάθε σπιθαμή του Έβρου και θέλω να τον υπηρετήσω και ως βουλευτής”

Υπηρέτησε επί πολλά χρόνια ως στρατιωτικός από πολλές θέσεις ευθύνης στον Έβρο. Γνωρίζει πολύ καλά κάθε σπιθαμή του και τώρα, ο στρατηγός ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος ζητάει την στήριξη και την ψήφο των πολιτών στις 7 Ιουλίου, για να υπηρετήσει το νομό Έβρου και ως βουλευτής.

Όπως χαρακτηριστικά λέει: “Γνωρίζω κάθε χωριό, κάθε μονοπάτι της όμορφης αυτής ακριτικής μας γης. Κάθε σπιθαμή της, αφού την υπηρέτησα από διάφορες θέσεις ευθύνης στην διάρκεια της στρατιωτικής μου καριέρας. Συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ, γιατί έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου. Κομμάτι της καρδιάς και της ζωής μου.

Στη μακρά αυτή διαδρομή,  γνώρισα πρόσωπα αγαπητά, στρατιώτες και πολίτες υπεύθυνους, με τους οποίους επί χρόνια  πολλά δώσαμε μαζί μικρές και μεγάλες μάχες για την ασφάλεια και για την επιτυχή πορεία του ΕΒΡΟΥ μας. Αυτό λέει η καρδιά μου, αυτό λένε οι αρχές μου. Μένει να το πουν και οι πολίτες του Έβρου στις 7 Ιουλίου”.

Στην στρατιωτική του καριέρα είχε συνεχή επαφή και συνεργασία με νέους ανθρώπους οι οποίοι υπηρετούσαν την θητεία τους. Γνωρίζει λοιπόν από πρώτο χέρι και το μεγάλο πρόβλημα ανεργίας και το άγχος για το μέλλον των νεαρών Εβριτών και Εβριτισσών.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει αναπόφευκτα μια αποστροφή προς την πολιτική και ο Παναγιώτης Φαραντάτος με πολύ ειλικρίνεια απαντάει:

“Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους νέους γι’ αυτή την στάση που έχουν έναντι της πολιτικής και των εξελίξεων. Γιατί πραγματικά, είναι πολύ απογοητευτικό σήμερα ο νέος να μην βρίσκει διέξοδο στα καίρια θέματα που αντιμετωπίζει για το μέλλον του και να αναγκάζεται να φύγει από την πατρίδα και να πάει στο εξωτερικό ή στις μεγάλες πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρει μία καλύτερη τύχη. Επομένως, ειδικά για την περιοχή μας, τον Έβρο, είναι θέμα πρωτίστης εθνικής σημασίας, ειδικά όσον αφορά τους νέους μας, να έχουν έναν μία προοπτική, ένα μέλλον που θα τους δίνει τη δυνατότητα να καθίσουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν, να προκόψουν εδώ”.
Όσο για το τι μπορεί να γίνει, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέαςε Δημοκρατίας στο νομό Έβρου τονίζει:
“Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία και όλοι εμείς που την εκπροσωπούμε στο νομό Έβρου, έχουμε ως πρώτο στόχο να βοηθήσουμε ούτως ώστε ο Έβρος να γίνει μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια. Να δημιουργηθούν δηλαδή όλες εκείνες οι κατάλληλες συνθήκες, να υπάρξουν και να εφαρμοστούν πολιτικές, προκειμένου οι νέοι μας να μείνουν εδώ και να βρουν στον τόπο τους αυτό που επιζητούν. Γι’ αυτό δεσμεύομαι ότι θα παλέψω και θα προσπαθήσω να το πετύχουμε για τον Έβρο μας με όλες τις δυνάμεις μου”.

 

Ένα σχόλιο

  1. Κανελλος Γεώργιος

    Παναγιώτη, μαζί σου δυνατά

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*