Το μπάχαλο στο πάργκινγκ του “Φώτης Κοσμάς” έφερε και κλήσεις για τους οδηγούς!!!

Το μπάχαλο στο πάργκινγκ του “Φώτης Κοσμάς” έφερε και κλήσεις για τους οδηγούς!!!

Το απίστευτο μπάχαλο που δημιουργείται απ’ την πρώτη στιγμή που η επιμονή του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη δημιούργησε το νέο χώρο πάρκινγκ στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”, φέρνει ολοένα και περισσότερα προβλήματα.

Οι οδηγοί που πάρκαραν στον χώρο που προορίζεται για τα λεωφορεία επειδή με την αναρχία και την έλλειψη θέσεων στον χώρο που μειώθηκε με τις παρεμβάσεις δεν βρήκαν θέσεις, είδαν με δυσάρεστη έκπληξη στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους να υπάρχουν κλήσεις από την Τροχαία Αλεξανδρούπολης και φυσικά θα περάσουν από το… ταμείο να πληρώσουν.

Την ίδια στιγμή η παραλιακή οδός κλείνει κάθε βράδυ, τα λεωφορεία δεν μπορούν να κάνουν αναστροφή με τα έργα που έγιναν απ’ την δημοτική αρχή που καταδίκασε ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης στις εκλογές, οι ξένοι οδηγοί που δεν γνωρίζουν τι συνέβη γίνονται έξαλλοι, αλλά και οι Έλληνες που μεταφέρουν επισκέπτες και εκδρομείς στην πόλη.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που ο κ.Λαμπάκης τον οποίο οι πολίτες έστειλαν σπίτι τους, προσπαθεί να ξαναγίνει δήμαρχος στα… χαρτιά, καταθέτοντας προσφυγές και επικαλούμενους λόγους τυπικού κωλύματος. Κατάντια, μικροπρέπεια και ξεφτίλα, από έναν άνθρωπο που δεν έχει όρια ο αυτοεξεφτελισμός του και συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Αλεξανδρούπολη.