Το Parrot’s beak cafe επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πιει το καφεδάκι του στο Διδυμότειχο

Το Parrot’s beak cafe επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πιει το καφεδάκι του στο Διδυμότειχο

To Parrot’s beak, το πιο in στέκι του Διδυμοτείχου (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478), επέλεξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πιει το καφεδάκι του.

Τόσο ο ίδιος όσο και η πολυπληθής συνοδεία του κατά την χθεσινή επίσκεψη στο Διδυμότειχο, προτίμησαν το εντυπωσιακό και κορυφαίο cafe Espresso-Cocktails-Aperitif του Πασχάλη Περιστεράκη και συγκεκριμένα το καλοκαιρινό κομμάτι του, για να μιλήσει ο κ.Μητσοτάκης στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον δουν από κοντά και να τον χαιρετήσουν.

Εκεί τον περίμενε και ο δήμαρχος της πόλης Παρασκευάς Πατσουρίδης που απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνθηκε για λίγα λεπτά στον κόσμο της πόλης που είχε συγκεντρωθεί και τον χειροκρότησε, ζητώντας του ως επόμενος Πρωθυπουργός να βοηθήσει την περιοχή μας.

Αφού ολοκληρώθηκαν όλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με χαλαρή διάθεση και μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ στο νομό Έβρου, τους συνεργάτες του και όσους τον συνόδευαν, απόλαυσαν τον μοναδικό σε γεύση καφέ του Parrot’s Beak. Φεύγοντας ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη Πασχάλη Περιστεράκη και τους εργαζόμενους για την φιλοξενία.

Δεν γνωρίζουμε πως επιλέχθηκε από το επιτελείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας το καλύτερο στέκι του Διδυμοτείχου, αλλά μετά το αφιέρωμα του περιοδικού της αεροπορικής εταιρείας Aegean σε αυτό, ήρθε μια δεύτερη επιβράβευση της σπουδαίας φήμης που έχει αποκτήσει, παρ’ ότι δεν έχει ακόμα συμπληρώσει ούτε δυο χρόνια λειτουργίας.

To Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif, είναι μια φρέσκια εκδοχή των “old new” bars, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αλλά και μοναδικά κοκτέιλ και απεριτίφ όλη την διάρκεια της ημέρας.