Ορεστιάδα: Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν για τον πρώην μεγαλομέτοχο του Ορέστη και υποψήφιο βουλευτή Βασίλη Τσολακίδη

Ορεστιάδα: Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν για τον πρώην μεγαλομέτοχο του Ορέστη και υποψήφιο βουλευτή Βασίλη Τσολακίδη

Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν 24 χρόνια πίσω για τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου Βασίλη Τσολακίδη, όταν βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Ορεστιάδας για τον αγώνα παλαιμάχων του Ορέστη και της βουλγαρικής Πλόβντιβ.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας την περίοδο 1995-1998, όταν τότε ως διευθύνων σύμβουλος της βιομηχανίας YTONG-THRAKON την ανέλαβε όταν ανέβηκε στη Γ’ εθνική και χρειαζόταν πολλά χρήματα, δεν έκρυψε την συγκίνηση του γιατί βρέθηκε με ποδοσφαιριστές και παράγοντες εκείνης της εποχής, που αναγνώρισαν την σημαντική συνεισφορά του.

Όπως μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου:

“Ήταν πολύ συγκινητική η συνάντηση μου με παλαίμαχους παίκτες και διοικητικούς παράγοντες του Ορέστη, οι οποίοι εκφράστηκαν τιμητικά για μένα, αναγνωρίζοντας την προσφορά μου ως μεγαλομετόχου τότε στην ομάδα, την περίοδο 1995-1998 που αγωνίστηκε στην Γ΄και Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Εκείνη την περίοδο ο Ορέστης είχε να επιδείξει μια έντονη παρουσία και με μεταγραφές βοήθησε πολλά ταλέντα να εξελιχθούν και να διακριθούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Μια περίοδος που παρόμοια της δεν υπήρξε στην ιστορία της ομάδας.
Ευχαριστώ θερμά για τα καλά τους λόγια τον τ.Πρόεδρο του Ορέστη και υποψήφιο Δήμαρχο Ορεστιάδας Παναγιώτη Σιανκούρη και τον πρόεδρο των παλαίμαχων Γιάννη Αθανασιάδη.


Κρατάω στην καρδιά μου σαν παλιός αθλητής την ευχή όλων των παλαιμάχων, για μια καλή πορεία στο πεδίο της πολιτικής ως Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”. 

Παλιός αθλητής στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Όσο γι’ αυτό που ανέφερε ο Βασίλης Τσολακίδης για την ιδιότητα του παλιού αθλητή, λίγοι γνωρίζουν πως ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε αθλητής στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα ως λαμπαδηδρόμος της ομάδας στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πήρε μέρος στη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας τον Αύγουστο του 1972, πριν 27 χρόνια, με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας, που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ιδού και η φωτογραφία που δημοσίευσε το voreasmagazin.blogspot.com

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*