Αλεξανδρούπολη-Διαμαρτυρία: Η παιδική χαρά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής αντικαταστάθηκε από φουσκωτά ιδιώτη!!!

Αλεξανδρούπολη-Διαμαρτυρία: Η παιδική χαρά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής αντικαταστάθηκε από φουσκωτά ιδιώτη!!!

Η έντονη διαμαρτυρία ενός πατέρα μικρού παιδιού για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, έφτασε στο Evros-news.gr, με τις διαπιστώσεις του ότι στην θέση της δημοτικής παιδικής χαράς “φύτρωσαν” πλέον τα… φουσκωτά ιδιώτη.

Μάλιστα, ο πολίτης της Αλεξανδρούπολης, που χαρακτηρίζει χιουμοριστικά τον χώρο… Πάρκο Οινοποσίας λόγω της Γιορτής Κρασιού που γίνεται εκεί, επισημαίνει ότι η παιδική χαρά που ξηλώθηκε για να αντικατασταθεί με άλλες που τηρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές, είναι άφαντη. Επίσης τονίζει και την έλλειψη καθαριότητας του χώρου, καθώς και άλλα πολλά. Γράφει συγκεκριμένα στην επιστολή διαμαρτυρίας του:

“Επισκέφτηκα με τον 5χρονο γιο μου το… Πάρκο Οινοποσίας, συγνώμη Κυκλοφοριακής Αγωγής ήθελα να πω και με μεγάλη απογοήτευση διαπίστωσα ότι η υπάρχουσα παιδική χαρά αφού ξηλώθηκε …αντικαταστήθηκε από φουσκωτά ιδιώτη! Και καλά κάνανε (εφόσον υπάρχει δημοτικό κέρδος), όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ παιδική χαρά για τους υπόλοιπους που δεν διαθέτουν το χρηματικό ποσό για τα φουσκωτά;

Αυτή ήταν η περιβόητη ανάπλαση; Ξηλώνω τις δημόσιες παιδικές χαρές και βάζω ιδιωτικές; Αυτή ήταν η “αγωνία” της απερχόμενης δημοτικής αρχής για την οικονομική συμπίεση των νοικοκυριών; Αν θυμάμαι καλά οι βαρύγδουπες δηλώσεις των τοπικών αρχόντων ήταν ότι λόγω μη τήρησης συγκεκριμένων προδιαγραφών, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ οι παλιές από καινούργιες!!!! Και μάλιστα το ποσό ήταν 6ψήφιο για την αντικατάστασή τους.  Ή πάλι λάθος κατάλαβα και γίνομαι εμπαθής; Και επειδή τυχαίνει να ποδηλατώ στα χωριά του δήμου, δεν έχω παρατηρήσει κάποια συνταρακτική αλλαγή στις υπόλοιπες παιδικές χαρές.

Όσο για την καθαριότητα του συγκεκριμένου πάρκου, η εικόνα του συνεχώς είναι τραγική (υπάρχει άραγε ευσυνείδητος υπεύθυνος;), ενώ αν βαριέστε να παρκάρετε το αμάξι σας μακριά, μπορείτε να παρκάρετε ΜΕΣΑ στο πάρκο. Αν το βάλετε και δίπλα στο τραπεζάκι που απολαμβάνετε τον καφέ σας ακόμα καλύτερα!
Ευχαριστώ την απερχόμενη δημοτική αρχή γιατί κάθε μέρα δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν την ψήφισα!”.