ΒΙΝΤΕΟ: Ο Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιώργος Κρεμλής, στηρίζει την υποψηφιότητα της Έλενας Σώκου

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιώργος Κρεμλής, στηρίζει την υποψηφιότητα της Έλενας Σώκου

Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα μέσα από τις θέσεις που κατέχει στην Ευρώπη, ο Διευθυντής ε.τ της Ευρωπαϊκης Επιτροπής για την Κυκλική Οικονομία και Νησιωτικότητα Γιώργος Κρεμλής, στηρίζει την υποψηφιότητα της Έλενας Σώκου με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Έβρου.

Ο κ.Κρεμλής, που ήταν και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου, με βίντεο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Εβρίτισσα δημοσιογράφο, η ιοποία διεκδικεί την ψήφο των συμπατριωτών της στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 7 Ιουλίου και τους προτρέπει να την ψηφίσουν.

Ανέλπιστα λόγια, από έναν εκπληκτικό άνθρωπο και αγωνιστή. Ενός ανθρώπου που υπηρετεί την Ελλάδα μέσα από τις θέσεις που κατέχει στην Ευρώπη! Ευχαριστώ τον φίλο και Διευθυντή της ΕΤ Ευρωπαικης Επιτροπης Κυκλικής Οικονομίας και Νησιωτικοτητας Γιώργο Κρεμλη!

Gepostet von Elena Sokou am Sonntag, 30. Juni 2019

Ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας στο Διδυμότειχο

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ΕΛΕΝΑ ΣΩΚΟΥ, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας στο cafe New York cafe στο Διδυμοτειχο (στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης) αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ και περιμένει όλους να συζητήσουν και να γνωριστούν.