Σταύρος Κελέτσης: Εντυπωσιακή συγκέντρωση στην Ορεστιάδα – Αύριο η κεντρική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Σταύρος Κελέτσης: Εντυπωσιακή συγκέντρωση στην Ορεστιάδα – Αύριο η κεντρική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Εντυπωσιακή συγκέντρωση σε μια κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποίησε χθες βράδυ στην Ορεστιάδα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης, ζητώντας φανερά συγκινημένος την στήριξη και των κατοίκων της περιοχής για να εκπροσωπήσει το νομό Έβρου στην Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 7 Ιουλίου.

Παρουσία του δημάρχου της πόλης Βασίλη Μαυρίδη, Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, του πρώην δημάρχου Τάσου Αναγνώστου και πολλών φίλων και υποστηρικτών, ο κ.Κελέτσης καταχειροκροτούμενους πολλές φορές, θυμήθηκε τους αγώνες που δίνει χρόνια τώρα για την παράταξη. “Βλέπω με χαρά πρόσωπα με τα οποία από πιτσιρικάς που ξεκίνησα ως ΟΝΝΕΔίτης, από την δεκαετία του ’80 ακόμα, δώσαμε μάχθες και αγώνες διαχρονικά μαζί. Τώρα όλοι μαζί δίνουμε την μάχη για τη νίκη και επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας. Για να την κάνουμε Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Έχουμε μια σχέση διαφορετική μεταξύ μας, που σφυρυλατήθηκε μέσα από τους αγώνες για τον τόπο και την παράταξη”, είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τη Ν.Δ ζήτησε την έμπρακτη στήριξη του κόσμου που θα ψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή το κόμμα, βάζοντας τον ένα σταυρό σε αυτόν. “Αισθάνομαι τον εαυτό μου απλό στρατιώτη αυτής της παράταξης, όπως είστε και όλοι εσείς που βρίσκεστε σε αυτή την συγκέντρωση. Ιδιαίτερα στην περιοχή μας, στον Έβρο, σεβόμαστε τους στρατηγούς και τους αγαπάμε, αλλά χωρίς απλούς στρατιώτες η νίκη στη μάχη δεν μπορεί να έρθει. Γι’ αυτό μπαίνουμε οι στρατιώτες μπροστά.

 

Σας ζηταω τον έναν από τους δύο σταυρούς, με κριτήρια αξιοκρατικά. Παλαιότερα, σε μια ομιλία μου στην Ορεσατιάδα, είχα πει χαριτολογώνας ότι στην πόλη αυτή εισπράττω το περισσότερο χειροκρότημα και τις λιγότερους ψήφους,. Νομίζω ήρθε η ώρα οι ψήφοι να είναι περισσότερες από το χειροκρότημα. Ήρθε η ώρα και ο βόρειος Έβρος να ψηφίσει Κελέτση, γιατί θεωρεί ότι είναι ικανός, έχει τις δυνατότητες και μπορεί να εκπροσωπήσει και τον βόρειο Έβρο επάξια στην Βουλή. Για να βοθηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Ζητώ την στήριξη σας πρώτα απ’ όλα για να γίνει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, αλλά και να μου δώστε τη δύναμη να είμαι στη Βουλή για να μπορώ να προωθήσω και να βοηθήσω στην επίλυση των πολλών προβλημάτων του νομού μας”.

Αύριο Τετάρτη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση – ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Έβρου της ΝΔ Σταύρου Κελέτση, θα πραγματοποιηθεί αύριο την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 8:00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia (Αίθουσα Σαμοθράκη)