Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συγκροτήθηκε η διοικητική ομάδα, άρχισαν οι ανακοινώσεις παραμονής παικτών

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συγκροτήθηκε η διοικητική ομάδα, άρχισαν οι ανακοινώσεις παραμονής παικτών

Ξεκίνησαν οι κινήσεις και ενέργειες στην Α.Ε.Διδυμοτείχου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την Γενική Συνέλευση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου και τις μετέπειτα συζητήσεις που ακολούθησαν, αποφασίστηκε πως οι άνθρωποι που θα “τρέξουν” την ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι εξής:

Σωτηρούδης Πασχάλης

Κολιούμπας Αθανάσιος
Γκιντίδης Παναγιώτης

Καραντουμάνης Απόστολος
Μανουσιάδης Ευάγγελος

Δημητρίου Βασίλης
Γκίκας Γεώργιος

Η συγκεκριμένη διοικητική σύνθεση ΔΕΝ είναι η τελική, καθώς υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν στα κοινά της ομάδας και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια. Η τελική σύνθεση της διοίκησης και η κατανομή αξιωμάτων θα γίνει γνωστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας με νεότερη ανακοίνωση.

Ξεκίνησαν οι συμφωνίες και ανακοινώσεις παραμονής παικτών

Οι παράγοντες της Α.Ε.Δ έπιασαν άμεσα δουλειά και ξεκίνησαν τις συζητήσεις και συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές για την παραμονή τους. Έτσι ανακοινώθηκαν ήδη:

Άρης Γκαϊδατζής-Βασίλης Παπούδης

Ανακοινώθηκε η παραμονή των έμπειρων ποδοσφαιριστών Άρη Γκαϊδατζή και Βασίλη Παπούδη, οι οποίοι θα στηρίξουν και τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Παραμένει και ο έμπειρος Γιώργος Παυλίδης

Πολύπειρος, πολυτάλαντος, πολυεργαλείο, θα είναι και τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ομάδα ο Γιώργος Παυλίδης, με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του θα ενισχύσει στην ομάδα της καρδιάς του.

Συνεχίζει και ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος

Ένα παιδί που έκανε και αυτό τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία της Α.Ε.Διδυμοτείχου, ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος, συνεχίζει και παραμένει και για την νέα αγωνιστική περίοδο και όλοι του εύχομαι μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Παραμονή και για το νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Καραϊσαλίδη

Νέος, ταλαντούχος και με το μέλλον μπροστά του ο Χρήστος Καραϊσαλιδης εκ των τερματοφυλάκων της ομάδας, συνεχίζει και την νέα χρονιά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*