Παναγιώτης Φαραντάτος στην Ορεστιάδα: “Ξεκινάμε μαζί ένα νέο αύριο για τον Έβρο μας”

Παναγιώτης Φαραντάτος στην Ορεστιάδα: “Ξεκινάμε μαζί ένα νέο αύριο για τον Έβρο μας”

“Ξεκινάμε μαζί ένα νέο αύριο για τον Έβρο μας”, τόνισε καταχειροκροτούμενος στην χθεσινή ομιλία του στην Ορεστιάδα ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτης Φαραντάτος, σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ” Βιέννη”.

Παρουσία του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, τον οποίο ο Αντιστράτηγος ε.α. συνεχάρη για την επανεκλογή του, αλλά και πολλών Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων και του κόσμου που τον άκουσε προσεκτικά να αναλύει τις σκέψεις του, τις προτάσεις που ήδη παρουσίασε για τον τόπο και την αναζωογόνηση του, ώστε να μην φεύγουν οι νέοι από την περιοχή και την επόμενη μέρα για το νομό Έβρου, ο κ.Φαραντάτος έδωσε το δικό του μήνυμα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

“Με γνωρίζετε όλοι σας, όπως γνωρίζω και εγώ κάθε σπιθαμή, κάθε χωριό, κάθε γωνιά αυτού του ευλογημένου τόπου. Κάναμε παρέα μαζί χρόνια, συνεργαστήκαμε για να εμπεδώσουμε το αίσθημα της ασφάλειας στους Εβρίτες. Δεν υπήρξα ποτέ ξένος σε αυτό τον τόπο. Νοιώθω και είμαι Εβρότης, ένας από εσάς”, τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Ν.Δ.

Σήμερα συνάντηση στο Διδυμότειχο και αύριο

Πέμπτη η κεντρική ομιλία στην Αλεξανδρούπολη

Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 20.30 στο καφέ “Βυζάντιο” στο Διδυμότειχο ο Παναγιώτης Φαραντάτος θα έχει συνάντηση και συζήτηση με τους φίλους, γνωστούς και υποστηρικτές του, ενώ αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου θα μιλήσει στην κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης επίσης στις 20.30, λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των εθνικών εκλογών, στις οποίες ζητάει από τους Εβρίτες να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία και να βάλουν σταυρό στον ίδιο ώστε να τους εκπροσωπήσει στη νέα Βουλή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*