Μιχάλης Χριστοδουλίδης: Ποια είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Μιχάλης Χριστοδουλίδης: Ποια είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

του Μιχάλη Χριστοδουλίδη*

Η Ελληνική Λύση είναι ένα αγνό πατριωτικό κίνημα, είναι ένα καθαρά ελληνοκεντρικό, αστικό, δημοκρατικό κόμμα που ήρθε  να ενώσει όλους τους πολίτες που έχουν ελληνική ψυχή, στον κοινό αγώνα, για μία Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, ανεξάρτητα ιδεολογικής ταυτότητας.

Κι αυτό αποδείχθηκε  και στις πρόσφατες ευρωεκλογές όπου μας εμπιστεύθηκαν πολίτες απο όλους τους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους, από την λεγόμενη άκρα και συντηρητική δεξιά μέχρι και την αριστερά. Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου θα δώσει την μάχη για να ξανά κάνει τους Ελληνες εθνικά υπερήφανους και θα δώσει στην Ελλάδα την θέση που της αξίζει, δεν έρχεται για να δώσει την ελπίδα, αλλά την λύση. Εμείς έχουμε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα, ένα σχέδιο 250 σελίδων εξόδου από την κρίση, μέσα από την πραγματική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και όχι μέσα από ανέξοδα αφηγήματα και συνθήματα.

Η λύση έρχεται κυρίως από την ανασυγκρότηση της εθνικής πρωτογενούς παραγωγής μας, στην βάση της ανταγωνιστικής ανάπτυξης της αγροκτηνοτροφικής μας βιομηχανίας μας. Αν δεν παραχθεί πραγματικός πλούτος από τον μόχθο και την σκληρή δουλειά του Έλληνα και όχι μέσα από μία κατανάλωση δάνειων πόρων, αλλά κυρίως μέσα από την αξιοποίηση της μάνας γης, της ελληνικής θάλασσας, τις ανεξάντλητες διαθέσιμες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις νέες τεχνολογίες και της καθετοποιημένης τουριστικής μας βιομηχανίας.

Δεν μπορούμε να αναζητούμε την λύση μόνο στην προσέλκυση των ξένων επενδύσεων και των πολυεθνικών. Πρέπει να αλλάξουμε το αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο, δηλ να επιτύχουμε λιγότερες εισαγωγές αλλά και περισσότερες εξαγωγές. Αν δεν το κάνουμε αυτό, θα είμαστε καταδικασμένοι να ανατροφοδοτούμε ένα αέναο  εξωτερικό χρέος, να δημιουργούμε ξανά ελλείμματα και να ζούμε πάλι με δανεικά, και όπου   εν τέλει θα  εκχωρούμε κομμάτι κομμάτι της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας σε ξένους.

Η Ελληνική λύση δεν υπόσχεται μαγικές λύσεις. Οι λύσεις που προτείνει απαιτούν θυσίες , μια κοπιώδη, διαρκή και στοχευμένη προσπάθεια από όλους για όλους. Στην Ελληνική Λύση δεν υπάρχουν ‘’επαγγελματίες’’ πολιτικοί, ή στελέχη που ζούσαν ή ζούν ‘’δημοσία δαπάνη’’,αλλά μόνο ενεργοί πολίτες που ξέρουν το ‘’επιχειρείν’’ και έχουν αποδεδειγμένα επιτύχει κυρίως στον στίβο της αγοράς. Εμείς υποστηρίζουμε ότι λέμε αν δεν αλλάξει πρώτα ο Έλληνας, δεν μπορεί να αλλάξει ούτε το πολιτικό μας προσωπικό, αλλά ούτε και η τύχη της χώρας που με τις  παθογένειες του πολιτικού κατεστημένου και τις αρρωστημένες αντιλήψεις της πολιτικής καθεστηκυίας  τάξης δημιούργησαν πολίτες αποστασιοποιημένους, εξαρτημένους, επιδοματολάγνους, φοβισμένους, και εθνικά ευνουχισμένους. Για αυτό καλούμε στις 7 Ιουλίου όλους τους Ελληνες και όλες τις Ελληνίδες να μας εμπιστευτούν.

Δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουμε και εμείς ξέρουμε πως να μην τους απογοητεύσουμε, γιατί ο κόσμος της Ελληνικής Λύσης είσαι εσύ και εγώ.

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, Αεροναυπηγός Μηχανικός ΣΜΑ, Σμήναρχος ε.α

Υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην Β’ Αθηνών (Βόρειος τομέας)

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*