Χρυσή Μπαχαρίδου: Αγιασμός πολιτικού γραφείου απόψε (9 μ.μ) στην Ορεστιάδα, ανοιχτή εκδήλωση αύριο στην Αλεξανδρούπολη

Χρυσή Μπαχαρίδου: Αγιασμός πολιτικού γραφείου απόψε (9 μ.μ) στην Ορεστιάδα, ανοιχτή εκδήλωση αύριο στην Αλεξανδρούπολη

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 7 Ιουλίου, η υποψήφια βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρυσή Μπαχαρίδου με δυο εκδηλώσεις καλεί φίλους, γνωστούς, υποστηρικτές, μέλη κιαι ψηφοφόρους του κόμματος να βρεθούν δίπλα της και να στηρίξουν την προσπάθεια της.

Απόψε Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ, η νεαρή υποψήφια βουλευτής θα τελέσει αγιασμό στο πολιτικό της γραφείο στην Ορεστιάδα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 63, δίπλα στο κατάστημα της Vodafone. Εκεί θα γνωριστεί και θα συζητήσει με όλους, επιλέγοντας έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και επαφής με τον κόσμο και όχι τις καθιερωμένες ομιλίες.

Αύριο ανοιχτή εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη

Αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της προεκλογικής περιόδου, η Χρυσή Μπαχαρδίου απευθύνει πρόσκληση σε όλους να βρεθούν και να μιλήσουν για όλα αυτά που μας απασχολούν και όσα θέλουμε να γίνουν, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει στις 9 το βράδυ, στο Ταράτσα book’n’coffee, που βρίσκεται στην οδό Αίνου 46 στην Αλεξανδρούπολη, δίπλα στο Καπνομάγαζο. Κι εκεί έχει επιλέξει την απ’ ευθείας επαφή και κουβέντα με τον κόσμο και όχι τις γνωστές ομιλίες.