Μήνυμα Σταύρου Κελέτση στην κεντρική του ομιλία: “Όλοι μαζί να πάμε τον Έβρο μπροστά”

Μήνυμα Σταύρου Κελέτση στην κεντρική του ομιλία: “Όλοι μαζί να πάμε τον Έβρο μπροστά”

“Όλοι μαζί για τον Έβρο. Όλοι μαζί να πάμε τον Έβρο μπροστά. Ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής”, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης, στην χθεσινή κεντρική του ομιλία στην Αλεξανδρούπολη.

Στην κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης, παρουσία του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, του Περιφερειακού συμβούλου Θανάση Τσώνη, του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Σταύρου Σταυράκογλου και πολλών φίλων, γνωστών και υποστηρικτών, ο κ.Κελέτσης αναφέρθηκε στα όσα διαπίστωσε κατά τις περιοδείες του όλο το προηγούμενο διάστημα στο νομό.

“Δεν σας κρύβω ότι κατά τη διάρκεια των περιοδειών σε ολόκληρο τον Έβρο, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η κρίση έχει χτυπήσει το νομό μας πολύ περισσότερο από άλλες περιοχές της χώρας. Κι αυτό ίσως λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης του νομού, αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας της οικονομίας μας, η οποία στηρίζεται κατά βάση στην αγροτική παραγωγή.

“Έχουμε να λύσουμε τα πολλά προβλήματα

που μας αφήνει φεύγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ”

Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε την επόμενη μέρα. Έχουμε να λύσουμε τα προβλήματα αμέσως, τα οποία μας αφήνουν φεύγοντας οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Στα χωριά μας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίζονται, έχουν εξαφανιστεί. Και αυτό είναι φυσικό, γιατί αμέσως τους ρωτούν τι γίνεται με τις αποζημιώσεις από το σκουλήκι στα βαμβάκια πέρσι και βέβαια δεν υπάρχει απάντηση. Αυτά είναι θέματα τα οποία την επόμενη μέρα θα τα επωμιστούμε εμείς και θα κληθούμε να τα λύσουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Γι’ αυτό χρειάζεται να βρεθούν στην Αθήνα και τη Βουλή άνθρωποι που ξέρουν τα θέματα. Που δεν θα χρειαστούν χρόνο, αλλά θα πιάσουν αμέσως δουλειά όπως είπε και ο αρχηγός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης”.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. που έχει θητεύσει και παλαιότερα στο Κοινοβούλιο, ζήτησε στη συνέχεια από τους παριστάμενους εκτός από το κόμμα να στηρίξουν και τον ίδιο. “Θα πρέπει λοιπόν να στείλετε στο Κοινοβούλιο ανθρώπους που γνωρίζουν τα θέματα. Που έχουν τη δύναμη, τη διάθεση, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ώστε τα προβλήματα και τα θέματα του Έβρου να τεθούν σε προτεραιότητα και να τα λύσουν. Δεν σας κρύβω, ότι ένας από τους λόγους που πήρα την απόφαση να είμαι και πάλι υποψήφιος, είναι και η συμπόρευση μου εδώ και πολλά χρόνια με τον σημερινό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Με τον Κυριάκο Πρωθυπουργό

θα είμαι πολύ πιο χρήσιμος για τον Έβρο”

Το λέω ξεκάθαρα. Με τον Κυριάκο θεωρώ ότι θα είμαι πολύ πιο χρήσιμος, πιο αποδοτικός και πιο αποτελεσματικός στον Έβρο και για τον Έβρο και την κοινωνία του. Ζητώ λοιπόν στις εκλογές της Κυριακής να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να στηρίξετε την προσπάθεια μου. Να μην εφησυχάσουμε και να μην ακούτε αυτά που λέγονται, αφήστε τον αυτόν πάει πολύ καλά. Είναι το πιο επικίνδυνο που μπορεί να ακουστεί. Πάει καλά κάποιος, μόνο όταν πέφτει ο σταυρός μέσα στην κάλπη. Αυτό θέλω να το λέτε σε όλους με τους οποίους συζητάτε και να το μεταφέρετε.

Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι από την Δευτέρα θα έχουμε σηκώσει τα μανίκια και θα πιάσουμε αμέσως δουλειά. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ, είναι ότι την επόμενη μέρα η Νέα Δημοκρατία θα είναι πιο πετυχημένη Κυβέρνηση που πέρασε από αυτό τον τόπο. Χρειάζεται όμως εγρήγορση, χρειάζεται να γίνει μία ισχυρή Κυβέρνηση, που θα έχει ισχυρή πλειοψηφία και αυτοδυναμία. Για να μην είναι αναγκασμένη να κάνει συμβιβασμούς και συναλλαγές με άλλα κόμματα. Πιστεύω επίσης, ότι και εγώ θα είμαι ένας πολύ καλός αντιπρόσωπος σας στη Βουλή και γι’ αυτό ζητώ να με στηρίξετε. Όλοι μαζί για τον Έβρο όπως είναι και το σύνθημά μας. Όλοι μαζί να πάμε τον Έβρο μπροστά”.