Χρήστος Δερμεντζόπουλος: Έστειλε μήνυμα νίκης και ανανέωσης στην εντυπωσιακή κεντρική εκδήλωση του στην Ορεστιάδα

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: Έστειλε μήνυμα νίκης και ανανέωσης στην εντυπωσιακή κεντρική εκδήλωση του στην Ορεστιάδα

Μήνυμα νίκης αλλά και ανανέωσης έστειλε χθες από την Ορεστιάδα, στην κεντρική, εντυπωσιακή σε παρουσία κόσμου εκδήλωση του, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, παρουσία του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πάρα πολύ κόσμου, κυρίως νέων ανθρώπων, ο κ.Δερμεντζόπουλος ζήτησε την στήριξη όλων στη Ν.Δ αλλά και τον ίδιο προσωπικά. “Σε λίγες μέρες γυρίζουμε σελίδα. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα. Την Κυριακή 7 Ιουλίου σας ζητώ να μου δώσετε την δύναμη να αγωνιστώ για τα προβλήματα του τόπου μας και να με επιλέξετε ως εκπρόσωπο σας στην Βουλή. Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για την γενιά μου, αλλά και όλους τους συντοπίτες μας κάθε ηλικίας. Για έναν Έβρο πολύ καλύτερο, που μας αξίζει”, είπε μεταξύ άλλων καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Επανέλαβε επίσης αυτό που είχε τονίσει και στην επίσης εντυπωσιακή σε παρουσία κόσμου εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης. “Όσοι με τιμάτε με την παρουσία σας αλλά και σε εκείνους με τους οποίους συζητάτε, ζητώ να εκφράσετε την συμπαράσταση και την βοήθεια σας σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε και με τον σταυρό στο όνομα μου στο ψηφοδέλτιο που θα ρίξετε την Κυριακή στην κάλπη. Κανείς δεν εκλέγεται στα λόγια και μην ακούτε κάποιους που λένε πως αυτός θα βγει σίγουρα.

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείτε από κανέναν μας δεδομένο και ούτε έχει  τελειώσει τίποτα πριν κλείσουν οι κάλπες. Όπως πολύ σωστά είπε και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πρέπει να πάμε μαζικά στην ψηφοφορία της Κυριακής και να επιλέξετε τη Νέα Δημοκρατία ως νέα Κυβέρνηση και να δώσετε τη δυνατότητα και τη δύναμη σε μένα μέσα στη Βουλή να αγωνιστών για τον τόπο μας”.

-Χρήστος Δερμεντζόπουλος: “Τώρα είναι η ώρα για τον Έβρο” – Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη με πολύ κόσμο