Αποθέωση για την Έλενα Σώκου χθες στην κεντρική της ομιλία στην Αλεξανδρούπολη

Αποθέωση για την Έλενα Σώκου χθες στην κεντρική της ομιλία στην Αλεξανδρούπολη

Αποθέωση για την υποψήφια βουλευτή Έβρου τηςΝέας Δημοκρατίας Έλενα Σώκου, στην χθεσινή κεντρική προεκλογική της ομιλία στην Αλεξανδρούπολη, απ’ όπου έστειλε μήνυμα νίκης του κόμματος της, αλλά και επεσήμανε ότι ήρθε η στιγμή να εκλέξει αυτό μια γυναίκα βουλευτής στον Έβρο και την Θράκη.

Η άφιξη της κ.Σώκου στον χώρο της εκδήλωσης (Δημοτική Βιβλιοθήκη-Καπνομάγαζο), έγινε με εντυπωσιακό τρόπο. Νεαροί ΟΝΝΕΔίτες κρατώντας σημαίες και με καπνογόνα και κόρνες την υποδέχθηκαν κάνοντας… ασπίδα με τις σημαίες του κόμματος και της οργάνωσης των νέων.

Gepostet von Elena Sokou am Donnerstag, 4. Juli 2019

Η ίδια συγκινημένη μετά την εκδήλωση έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: “Απόψε η Αλεξανδρούπολη μίλησε! Απόψε η καρδιά του Έβρου χτύπησε δυνατά όπως και η δικη μου! Σας ευχαριστώ!!!!! Συνεχίζουμε!!!! Στόχος η νίκη! Στόχος η εκλογή!!! Ο Έβρος για πρώτη φορά εκλεγεί γυναίκα για τη ΝΔ“.

“Δώστε μου τη δύναμη και την ευκαιρία να

αγωνιστώ για τον Έβρο. Θα είστε περήφανοι”

Στην ομιλία της η πετυχημένη δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής Έβρου τόνισε: “Πάνω απ’ όλα ο τόπος μας. Πάνω απ’ όλα ο Έβρος και πάνω απ’ όλα όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου και της περιοχής, που θα συνεργαστούν μεταξύ τους για το κοινό καλό.

Σας δίνετε μια ξεκάθαρη επιλογή. Στο δικό μου πρόσωπο να στηρίξετε ο καθένας το δικό του πρόσωπο, την δική του προσπάθεια. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου και σας το λέω ξεκάθαρα. Κάθε ψήφος στο πρόσωπο μου σας υπόσχομαι ότι θα σας κάνει περήφανους γι’ αυτή την επιλογή. Θα είστε πολύ περήφανοι για μένα και δεν θα ντραπείτε ποτέ.

Δεν σας ζητάω την ψήφο επειδή είμαι γυναίκα μόνο και είναι στιγμή η Νέα Δημοκρατία να εκλέξει γυναίκα βουλευτή στη Θράκη και τον Έβρο. Σας ζητάω την στήριξη και τη ψήφο σας γιατί είμαι ικανή και γιατί μπορώ. Σας θέλω όλους στο πλευρό μου τώρα αλλά και την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα στον Έβρο”.

Έλενα Σώκου – Υποψήφια Βουλευτής Ν. Έβρου || Νέα Δημοκρατία

Οραματίζομαι μια νέα ζωή για την πατρίδα μου, για τον Έβρο, για τους ανθρώπους του. Πίστη και δύναμη, δουλειά και διάθεση συνεργασίας.#evros #elena_sokou #ekloges2019

Gepostet von Ελενα Σωκου am Donnerstag, 20. Juni 2019

Συγκέντρωση σήμερα στην Ορεστιάδα

Η Έλανα Σώκου ολοκληρώνει απόψε την προεκλογική της εκστρατεία στην Ορεστιάδα, όπου η υποψήφια βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο Βιέννη στις 21:00. Γι’ αυτό και καλεί τους φίλους της από το βόρειο τμήμα του Έβρου να βρεθούν κοντά της.