ΒΙΝΤΕΟ: Οδοιπορικό σε Ορμένιο, Μαράσια της εκπομπής “Αλήθειeς με την Ζήνα” του STAR

ΒΙΝΤΕΟ: Οδοιπορικό σε Ορμένιο, Μαράσια της εκπομπής “Αλήθειeς με την Ζήνα” του STAR

Άλλη μια εκπομπή αφιερωμένη στο νομό μας και ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα του, αφιέρωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR, αφού προέβαλλε τα γυρίσματα που έκανε το καλοκαίρι στα ακριτικά χωριά Ορμένιο και Μαράσια.

Η Ζήνα και η συμπατριώτισσα μας δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της Γιώτα Κηπουρού, ταξίδεψαν για την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” στο Ορμένιο Έβρου, το βορειότερο χωριό της Ελλάδας που “κοιτάζει” την Τουρκία και τη Βουλγαρία, αλλά βρέθηκαν και στα Μαράσια, στο καφέ της Βάσως Κατριβέση, η οποία εγκατέλειψε την Αθήνα και ζει και εργάζεται εκεί.

Μίλησαν επίσης στο Ορμένιο με κατοίκους του στο καφενείο, κυρίως με τους συνταξιούχους μετανάστες που δούλεψαν σκληρά στη Γερμανία και επέστρεψαν στην πατρίδα.

Μεταξύ αυτών και ο ιερέας που κατάγεται από το Ορμένιο και ιερουργεί στα Πετρωτά, που είναι πρώην… σωματοφύλακας του κορυφαίου οδηγού αγώνων Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος από τη Γερμανία επέστρεψε στο χωριό του και έγινε αρχικά βοσκός και έπειτα ιερέας.

Τετάρτη 03.07.2019

Η Ζήνα και η Γιώτα ταξίδεψαν στο Ορμένιο Έβρου. Το βορειότερο χωριό της Ελλάδας που "κοιτάζει" την Τουρκία και τη Βουλγαρία. Η τραγουδίστρια με την "αγγελική" φωνή που εγκατέλειψε τα πάντα και εγκαταστάθηκε στα σύνορα. Στο καφενείο με τους Έλληνες μετανάστες που δούλεψαν σκληρά στη Γερμανία και επέστρεψαν στην πατρίδα. Μεταξύ αυτών και ο πρώην σωματοφύλακας του Σουμάχερ που επέστρεψε στο χωριό του και έγινε αρχικά βοσκός και έπειτα ιερέας.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Mittwoch, 3. Juli 2019