Ο Ιατρίδης και η Ελευθεριάδου δεν είναι Χριστιανοί υποψήφιοι στη Ροδόπη; Μόνο ο Στυλιανίδης είναι;

Ο Ιατρίδης και η Ελευθεριάδου δεν είναι Χριστιανοί υποψήφιοι στη Ροδόπη; Μόνο ο Στυλιανίδης είναι;

Σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εξελίσσεται μια προσπάθεια από συγκεκριμένα ΜΜΕ, κυρίως αθηναϊκά, να… αβαντάρουν την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού και βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Ροδόπης.

Ούτε πρωτότυπο, ούτε κατακριτέο, αφού συμβαίνει με όλους κάτι τέτοιο. Μόνο που δεν αρκεί στον διατελέσαντα σε διάφορα υπουργεία και επί πολλά χρόνια βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έμεινε το 2015 εκτός Βουλής μια και η Ν.Δ δεν εξέλεξε βουλευτή στον διπλανό μας νομό. Με τεράστια ευθύνη φυσικά και του ίδιου, αφού ως “Θρακάρχης” που του αρέσει να παριστάνει και θητεύοντας σε διάφορες υπουργικές θέσεις, τα έργα και οι ημέρες του δημιούργησαν αναπόφευκτα… αποστροφή σε κομμάτι των ψηφοφόρων και δεν επέλεξαν τη Ν.Δ.

Από τότε ακόμα, ξεκίνησε μια προσπάθεια, είτε από την Αθήνα όπου μένει μόνιμα, είτε όταν έρχεται-αραιά και που-στην Ροδόπη, να προβάλλει τον εαυτό του ως μοναδικό που μπορεί να εκφράσει το κόμμα στον συγκεκριμένο νομό. Είναι γνωστά άλλωστε τα προσωπικά “παιχνίδια” που κάνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε του δήμου Κομοτηνής, είτε άλλων δήμων της Ροδόπης, αλλά και στην Περιφέρεια. Όπως ο ρόλος του υπέρ της εκλογής του πρώην Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη που εκπροσωπούσε το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο λυσσαλέος “πόλεμος” που έκανε πρόσφατα εναντίον του Χρήστου Μέτιου, τον οποίο στήριξε επίσημα η Ν.Δ και ήταν προσωπική επιλογή του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλοι γνωρίζουν πως ο κ.Στυλιανίδης και το επιτελείο του στήριξαν έντονα παρασκηνιακά τον “αντάρτη” Χριστόδουλο Τοψίδη, αλλά… έφαγαν τα μούτρα τους. Κι αυτό δεν το ξεχνούν ούτε οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να πετύχουν την μεγάλη διαφορά και τις δυο Κυριακές υπέρ του νέου Περιφερειάρχη κ.Μέτιου.

Τώρα που ήρθαν όμως οι εθνικές εκλογές, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που από την εποχή της ΟΝΝΕΔ και μια ζωή σχεδόν κομματικοδίαιτος και κρατικοδίαιτος γνωρίζει τα… παρασκηνιακά παιχνίδια με τα ΜΜΕ και έχοντας την βοήθεια Αθηναίων δημοσιογράφων οι οποίοι κατ.α καιρούς… σιτίζονταν από τα διάφορα υπουργεία στα οποία θήτευσε, δεν αρκείται να παρουσιάζεται ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ της Ν.Δ στην Ροδόπη, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει μόνο αυτός τις ψήφους του χριστιανικού πληθυσμού του νομού. Λες και ο Πτέραρχος ε.α Κώστας Ιατρίδης και η γιατρός Βούλα Ελευθεριάδου που είναι επίσης στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, δεν είναι Χριστιανοί αλλά… μουσουλμάνοι.

Γι’ αυτό λοιπόν… ξεφυτρώνουν καθημερινά δημοσιεύματα, από έγκυρες εφημερίδες και σάιτ, μέχρι σε κάποια ανυπόληπτα blogs, όπως ένα ονόματι fonaklas που αγνοούσαμε την ύπαρξη του, τα οποία ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ πότε στην κ.Ελευθεριάδου και πότε στον κ.Ιατρίδη. Για ένα τέτοιο, ανώνυμο και ανυπόγραφο δημοσίευμα, καθαρά σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που αναφέρει και το Evros-news.gr, μας ενημέρωσαν και είναι αυτό που βλέπετε.
Με την υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας ούτε γνωριζόμαστε, ούτε έχουμε συναντηθεί ποτέ. Το φοβερό ξέρετε ποιο είναι; Χρεώνουν σε εμάς, στο Evros-news.gr, ότι ευθυγραμμιζόμαστε με τον… ΣΥΡΙΖΑ και την τουρκική παρεμβατικότητα, δηλαδή το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής στη Θράκη. Ναι, μην πιάνετε την κοιλιά σας από τα γέλια. Αυτός ο καραγκιόζης, ο γελοίος που γράφει στο συγκεκριμένο blog ανώνυμα υπέρ του Ευριπίδη Στυλιανίδη και εναντίον μας “χτυπώντας” συνέχεια την Βούλα Ελευθεριάδου με ευφάνταστα σενάρια που μόνο στο νοσηρό του μυαλό υπάρχουν, νομίζει ότι ανακάλυψε συνωμοσίες. Ο ξεφτίλας.

Καταλαβαίνουμε ότι το Evros-news.gr ενοχλεί αφάνταστα τον κ.Στυλιανίδη και τους παρατρεχάμενους του, αφού δεν μπορούν να μας… ελέγξουν όπως άλλους, πολύ ισχυρότερους και γνωστότερους. Αντιλαμβανόμαστε ότι τους… χαλάσαμε την σούπα στην περίπτωση Τοψίδη, με τον οποίο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης γνωρίζεται πολύ καλά και δεν μπόρεσε να τον εκλέξει Περιφερειάρχη, για να ικανοποιήσει το προσωπικό μίσος που διαχρονικά έχει κατά του Χρήστου Μέτιου. Συνειδητοποίησε ότι δεν… μασάμε και ούτε μπορεί να μας επηρεάσει κοινός γνωστός μας (για τον κ.Στυλιανίδη μιλάμε), με τον οποίο και οι δυο συνδεόμαστε με συγγενική σχέση. Επειδή όμως δεν μας… κρατάει κανείς και ούτε χρωστάμε σε κανέναν, ας μαζέψει τα… κοπρόσκυλα των διάφορων λαθρόβιων και ανυπόληπτων blogs. Γιατί εμείς μπορούμε να γίνουμε ακόμα μεγαλύτεροι… FONAKLAδες και τότε δεν θα του αρέσει.

Όταν προκαλεί χρόνια ως υπουργός ο Στυλιανίδης

με τις ΜΚΟ και τα «Four Seasons-George V» στο Παρίσι

Επειδή το συγκεκριμένο blog φαίνεται ότι το έχει… πιάσει ο πόνος για τον κ.Στυλιανίδη, ας καταλάβει ότι ο λαός της Ροδόπης τον αποδοκίμασε και θα το κάνει και πάλι, γιατί ως υπουργός προκαλούσε με την συμπεριφορά του. Με τις ΜΚΟ για τις οποίες κατηγορείται και μάλιστα έχουν σταλεί και δικογραφίες στην Βουλή εναντίον του, αλλά και το 2009 ως υπουργός Παιδείας με την διαμονή στο Παρίσι σε υπερπολυτελείς σουίτες στο φημισμένο «Four Seasons-George V» (εκεί που παντρεύτηκε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος και λιμουζίνες για τις βόλτες του κυρίου υπουργού τότε και της συζύγου του στην “Πόλη του Φωτός”, μην μας προκαλούν.

Γιατί τα δημοσιεύματα της εφημερίδας ‘ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” που είχαν δημιουργήσει πάταγο τότε, είναι γνωστά. Τέτοιας συμπεριφορές σαν του Στυλιανίδη “πλήρωσε” το 2009 η Ν.Δ και έχασε τις εκλογές.

Υ.Γ: Την ίδια στιγμή που ο τότε υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε την συγκεκριμένη, προκλητική συμπεριφορά, άλλοι συνάδερφοι του υφυπουργοί και τα μέλη της αποστολής τους, ταξίδευαν στην οικονομική θέση, αν και βάση του Πρωτοκόλλου του υπουργείου μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την BUSINESS CLASS και μάλιστα σε ταξίδια που ξεπερνούσαν τις 10 ώρες. Επίσης έμεναν σε απλά ξενοδοχεία, κάποια που ήταν ακόμα σε… κακόφημες περιοχές ξένων πόλεων, για να μην χρεώνουν σε εποχές κρίσης υπερβολικά την χώρα.

 

Ένα σχόλιο

  1. Ο εν λόγω πρώην υπουργός, πού μόνο κακό έκανε στήν Θράκη, δέν πρέπει νά ξαναβγεί!
    Μόνο ο λαός έχει τον τρόπο νά μήν ξαναβγεί καί νά εκλέξει νέα άφθαρτα άτομα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*