Δημοσχάκης: “Κύριε δήμαρχε. Αγαπητέ Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου” -Παρουσία του νέου δημάρχου η εκδήλωση στο Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσχάκης: “Κύριε δήμαρχε. Αγαπητέ Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου” -Παρουσία του νέου δημάρχου η εκδήλωση στο Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του νεοεκλεγέντα δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ η τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη στο Διδυμότειχο!

Μάλιστα μιλώντας σε όσους παραβρέθηκαν στο Cafe Roxani πριν από λίγο, ο κ.Δημοσχάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του κ.Χατζηγιάννογλου και στην προσφώνηση του είπε όπως θα δείτε και στο βίντεο: “Κύριε δήμαρχε. Νεοεκλεγμένε δήμαρχε. Αγαπητέ Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου”.

Η παρουσία του νέου δημάρχου Διδυμοτείχου ήταν αναμενόμενη, αφού ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Τάσος Δημοσχάκης, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκλογή του. Κι αυτό γιατί μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του, η Ν.Δ, το οποίο μόνο ο ίδιος εκφράζει στην περιοχή ως εκλεγμένος βουλευτής και όχι όσοι ζήτησαν να ψηφιστεί ο Χρήστος Τοκαμάνης ως Νεοδημοκράτης, δεν έχει δώσει τέτοια στήριξη. Θα ήταν λοιπόν… αχαριστία αν ο κ.Χατζηγιάννογλου δεν τιμούσε την αποψινή εκδήλωση του κ.Δημοσχάκη, στην οποία πάντως αν λάβουμε υπόψη ότι το Διδυμότειχο είναι η περιοχή απ’ όπου κατάγεται, δεν υπήρχε πολύς κόσμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΣΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ