Σπάνια είδηση: Διακοπές νερού χθες και σήμερα στο… Διδυμότειχο!!!

Σπάνια είδηση: Διακοπές νερού χθες και σήμερα στο… Διδυμότειχο!!!

Μια σπάνια είδηση μας έρχεται για χθες Παρασκευή και σήμερα Σάββατο από το Διδυμότειχο, όπου υπάρχουν συνεχείς διακοπές νερού λόγω προβλημάτων στους αγωγούς.

Η ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου χθες το πρωί ανακοίνωσε ότι: “Σήμερα Παρασκευή 5/7/2019 λόγω θραύσης κεντρικού αγωγού ύδρευσης μεταξύ Θυρέας και Λαγού, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Διδυμοτείχου. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ εργάζονται ήδη για την αποκατάσταση της βλάβης”.

Λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσε με νέα ανακοίνωση πως: “Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης η ΔΕΥΑΔ σας ενημερώνει πως η βλάβη έχει αποκατασταθεί.Η υδροδότηση της πόλης του Διδυμοτείχου αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως έως τις πρώτες βραδινές ώρες”.

Κι ενώ οι κάτοικοι, με τις υψηλές θερμοκρασίες να βρίσκονται στα φόρτε τους είπαν πως θα πάρουν μια βαθιά ανάσα, ήρθε σήμερα Σάββατο το μεσημέρι νέα διακοπή. Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια ΔΕΥΑΔ, η εξήγηση είναι: “Η ΔΕΥΑΔ ενημερώνει ότι η διακοπή της υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Διδυμοτείχου οφείλεται σε θραύση του κεντρικού αγωγού στην περιοχή του Ερυθροποτάμου. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατόν”.

Όλα αυτά, δυο μήνες πριν αποχωρήσει η χειρότερη και πιο ανίκανη δημοτική αρχή στο δήμο Διδυμοτείχου, αυτή που είχε επικεφαλής τον απερχόμενο δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη και την οποία μάλιστα κάποιοιοι υποψήφιοι βουλευτές που προέρχονται από την περιοχή, σχεδόν… αποθέωναν πριν από λίγο καιρό με δηλώσεις τους.